Loovara: (ZA)ČUTI LJUBEZEN!

Naj dan za čaščenje ljubezni ne bo samo eden, temveč si trenutke za ljubezen pričarajte vsak dan posebej.

In ne glede na vaše želje, koga imate radi ali kaj imate radi, z Loovarinimi izdelki za intimno življenje to lahko počnete tako, kot si želite. Glavna stvar je, da dovolite, da se zgodi in si zbistrite misli. Seks je potem veliko bolj zabaven. Zato vam Loovara ob letošnjem Valentinovem želi, da preprosto (Za)Čutite Ljubezen. 

IMEJTE SE RADI KOT SI ŽELITE.

Vrednotenja, predsodki, strah pred stikom, tabuji? Seks ni samo zabava, ampak je pomembno, da se ob njem dobro in varno počutite, da lahko uživate v vseh vrstah igre.

Loovarini izdelki za intimno življenje so narejeni iz visokokakovostnih sestavin, izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in so v celoti razviti v Nemčiji. Poleg tega so številni izdelki brez mikroplastike in temeljijo na povsem naravnih sestavinah. Loovarini kondomi so na primer izdelani iz naravnega kavčuka pravične trgovine na veganski in trajnosten način. Za dober seks in čisto vest.      

(ZA)ČUTITE LJUBEZEN z izdelki za intimno življenje.

LOOVARA INTIMNI ROBČKI WET WIPES Intimate

Intimni robčki Loovara z aloe vero so idealni za spontano čiščenje intimnega predela. Robčki čistijo in negujejo intimni predel ter vlažijo za prijeten občutek dobrega počutja. Brez dišav, brez mil in barvil ter brez dodanega alkohola.

LOOVARA LUBRIKANT TWO IN ONE

Loovarin hranilni lubrikant TWO IN ONE z aloe vero – popolnoma brez dišav in z naravnimi sestavinami. Izjemen gel za masažo in sprostitev. Združuje spontanost, predigro, igrače, masažo in vse, v čemer uživate. Je medicinski pripomoček, razreda IIa, izdelan v EU, na vodni osnovi za ženske in moške.

MASAŽNO GRELNO OLJE LOOVARA WARM UP

Loovara grelno masažno olje z idealno kombinacijo naravnih olj, popolnoma brez dišav in z naravnimi sestavinami. Za moške najboljša predigra, za ženske pa optimalna sprostitev. Morda celo s srečnim koncem?

VEGANSKI KONDOMI LOOVARA: Racoon, Bear, Wolf

Za vrhunske užitke brez tveganja. Veganski kondomi Loovara omogočajo zanesljivo zaščito, s katero lahko brez strahu uživate v intimnih trenutkih. Kondomi se prilagodijo širini, zagotavljajo zaščito pred neželeno nosečnostjo in spolno prenosljivimi boleznimi in imajo stanjšano steno za boljši občutek.