Prva pomoč: Kako letos zaviti darila?

To so ključni pripomočki za zavijanje daril.

Približujejo se prazniki, katere nas večina izkoristi za obdarovanje najbližjih. Vsem, ki nam nekaj pomenijo, želimo z darilcem sporočiti, da so nepogrešljiv del naših življenj, da jih imamo radi in naj nikar ne odidejo, saj naš vsakdan brez njih ne bi bil tako vesel, zanimiv in zapolnjen. Vrednost darila niti ni pomembna, kot je izgled le tega, saj se zavedamo, da že sam pogled na luštno malenkost nariše nasmeh na obraz ljudi ki jih imamo najrajši. S tem v mislih, smo pripravili nekaj nasvetov za najbolj simpatično zavita darilca.

Darilni papir
Zelo je pomembno, da imate pri roki pravi darilni papir. Letos so zelo popularni drzni, močni vzorčki s prazničnimi motivi, kar pomeni, da dodatnih trakcev in pentelj ne potrebujete. Če si daril brez njih ne predstavljate, jih uporabite v minimalnem stilu.

Darilne vrečke in škatle
Vam zavijanje daril dela preglavice? Potem so darilne vrečke in škatle nedvomno vaše najboljše prijateljice. Darilne škatle so zelo uporabna rešitev za predmete nepravih oblik, kot so na primer žoge, steklenice ali svečke. Super rešitev so tudi za manjša darilca, ki jih enostavno položite v večjo škatlo ali vrečko, tako bodo pod božičnim drevescem bolj opazna. Darilne vrečke so idealne za oblačila in vina.
Pentlje, trakci, cofki
Pogled na darilce zavito v nevtralen papir okoli katerega se bohoti ogromna svetleča pentlja je nekaj kar nas vedno znova očara. Letos pozabite na klasično zeleno in rdečo pentljo! Raje izberite široke trakove iz blaga. Žamet z vzorcem je eden letošnjih najpriljubljenejših, z njim bodo darila videti popolno ne glede na izbrani darilni papir. Priljubljeni so tudi okrasni trakci in cofki.
Oznake in nalepke
Želite darilcem dodati nekaj ekstra? Posezite po luštnih oznakah in nalepkah daril, ki jih preprosto zataknite za pentljo. Lična nalepka je lahko tudi nadomestek za pentljo. Dodaten plus? Z njimi nihče ne bo zgrešil svojega darila.

Foto: Instagram, Pinterest