Ko se eleganca in funkcionalnost združita v eno: Spoznajte Samsung televizorje

Vstopimo v svet neverjetnih vizualnih doživetij, kjer se tehnologija in estetika združita v popolni harmoniji.

Pozdravljeni v domu Samsung televizorjev, kjer vsaka slika zaživi s svojim edinstvenim čarom, vsak zvok oživi s svojo globino in vsak prostor se preoblikuje v gledališče neomejenih možnosti. Zdaj je čas, da odkrijete vrhunsko kakovost, inovativne funkcije ter brezhibno oblikovanje, ki ga prinašajo Samsung televizorji.

Ko se ozremo nazaj, lahko vidimo, kako se je televizijska tehnologija skozi leta spreminjala in izpopolnjevala. Od prvih črno-belih zaslonov do današnjih prefinjenih naprav, televizorji so postali središče našega domačega prostora, prostor, kjer se srečujemo, uživamo in sanjarimo. In v tem hitrem in naprednem svetu, je Samsung stalno na čelu inovacij, prinašajoč nam televizorje, ki nas popeljejo še korak dlje v prihodnost.

Eleganca je ključna beseda, ki opisuje oblikovanje Samsung televizorjev. Njihova tanka, elegantna in minimalistična zasnova se zlije z vsakim prostorom, dodajajoč mu pridih sodobnosti in sloga. Ne glede na to, ali gre za dnevno sobo, spalnico ali sobo za zabavo, ti televizorji so s svojo elegantno in prefinjeno zasnovo LaserSlim povzročajo pravi vizualni užitek. Zasnova LaserSlim ustvarja iluzijo laserskega žarka, ki se razteza v dveh smereh, kar poudarja izjemno tankost televizorja. Tudi sam zaslon je izredno tanek, saj ima skoraj ničelno obrobo, kar omogoča, da se televizor brez težav vključi v vsak prostor, ne glede na dekoracijo.

Vendar pa estetika ni edina stvar, ki ločuje Samsung televizorje od drugih. Funkcionalnost je tista, ki jih postavlja na vrh. Z naprednimi tehnologijami, kot je OLED, Samsung televizorji ponujajo neverjetno jasnost, intenzivnost barv in globino, ki presegajo vaša pričakovanja. Slike oživijo pred vašimi očmi, podrobnosti zažarijo v vsej svoji veličini in vsak prizor vas potegne globoko v dogajanje.

Televizorji Samsung OLED: tehnologija Quantum Dot in Quantum 4K

Ena od ključnih značilnosti, ki odlikuje televizorje Samsung OLED, je njihova tehnologija Quantum Dot. Ta tehnologija zagotavlja dih jemajočo kakovost slike s čudovito črno barvo, bleščečo belo barvo in polnimi barvnimi odtenki. Tehnologija Quantum Dot zagotavlja, da je vsaka slika, prikazana na zaslonu, živa in realistična. Ne glede na to ali gledate razburljiv film ali občudujete osupljive pokrajine v potopisni oddaji, tehnologija Quantum Dot oživi sliko, tako da se počutite, kot da ste prav tam, v trenutku.

Za še boljšo izkušnjo gledanja so televizorji Samsung OLED opremljeni s tehnologijo Quantum 4K, ki jo poganja nevronski procesor z umetno inteligenco. Ta inteligentni procesor v realnem času analizira vsebino in ustrezno optimizira kakovost slike. Rezultat sta izjemna svetlost in globok kontrast, ki z osupljivo jasnostjo razkrije vsako podrobnost.

Inovacije pa ne izostanejo niti na področju zvoka. Samsung televizorji so opremljeni s tehnologijo, ki ustvarja izjemno avdio izkušnjo. Zvok se širi izjemno naravno, kot da bi se nahajali na koncertu ali v kinodvorani. Samsung televizorji OLED so v tem pogledu odlični, saj vključujejo tehnologijo Dolby Atmos. Dolby Atmos ustvarja trodimenzionalno zvočno polje, ki objame gledalca in mu daje občutek, da je sredi dogajanja. Vsak ton, vsak šepet, vsak udarec – vse to zaživi s svojo edinstveno melodijo, ki vas popelje v svet brezmejnih zvokov.

Ob vsem tem pa Samsung televizorji prinašajo tudi inteligentne funkcije, ki olajšajo vaše življenje. S pametnim upravljanjem, povezljivostjo z internetom in umetno inteligenco, lahko enostavno dostopate do svojih najljubših vsebin, nadzorujete druge pametne naprave v vašem domu in celo komunicirate z vašim televizorjem prek glasovnih ukazov. Televizija ni več le pasivno gledanje, postala je interaktivna izkušnja, ki se prilagaja vašim željam in potrebam.

Tu je tudi izjemna Neo QLED tehnologija

Nova generacija televizorjev Samsung za leto 2023 je presegla vsa pričakovanja. Med temi izjemnimi televizorji izstopajo modeli Neo QLED, ki so postavili nove standarde na področju tehnologije prikaza. En tak model, televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023), je prejel prestižno priznanje petih zvezdic in oznako ‘Priporočeno’ s strani priznane publikacije Expert Reviews.

Ena izmed izjemnih lastnosti tega televizorja je njegov izjemen zvočni sistem. Televizor QN900C je redkost med televizorji, saj zagotavlja odličen zvok in postavlja vprašanje, ali sploh potrebujemo dodatno zvočno rešitev. Konfiguracija zvočnikov 6.2.4-kanalov ustvarja obsežno zvočno sliko, ki napolni steno za televizorjem in ustvari zvočno prisotnost, ki se ujema z velikostjo zaslona.

Dodajanje višine zares naredi razliko, medtem ko vključitev tehnologije Object Tracking Sound Pro prinaša še bolj vključujočo zvočno izkušnjo. Zvok se jasno premika, da se ujema s specifičnimi objekti na zaslonu, medtem ko 90 W ojačanje zagotavlja močan zvok. Dobra novica je, da je večja ločljivost le majhen del prednosti tega televizorja, saj uporablja tehnologijo Mini LED osvetlitve s skoraj 2.000 območji, neprekosljivo lokalno zatemnitev in napredno obdelavo slike, ki ustvarjajo izjemne slike tako v SDR kot tudi HDR vsebinah.

Poleg vrhunskega delovanja je televizor tudi izjemno lep, vključuje Samsung One Connect Box in ima fantastičen zvok. Ko dodamo odzivno pametno platformo, obsežno izbiro aplikacij in obsežne funkcije igranja iger, dobimo 8K televizor, ki je pripravljen na vse, kar prinaša prihodnost. S tem televizorjem boste doživeli vrhunsko sliko, zvok in vrsto funkcij, ki bodo spremenile vašo izkušnjo gledanja.

Ravno tako je 163-centimeterski (65-palčni) Samsung OLED 4K HDR Smart TV (2023) televizor za publikacijo Expert Reviews ocenil priznani novinar Stephen Withers z oznako ‘Najboljši nakup’. Privlačna zasnova, obsežna pametna platforma, presenetljivo dober zvočni sistem in številne visokotehnološke igralne funkcije le še povečajo privlačnost, je ta televizor 4K pravi zmagovalec. Pravzaprav je cenovno najugodnejši način za uživanje v tehnologiji QD-OLED in prednostih njenih svetlejših odtenkov in čistejših barv, zato je to nedvomno najboljši nakup.

Ko se zazremo v prihodnost, se ne moremo znebiti občutka navdušenja, ki ga prinaša Samsung inovativnost na področju televizijske tehnologije. Njihovi televizorji nas ne le razveseljujejo s svojim elegantnim dizajnom, temveč tudi s svojo izjemno funkcionalnostjo in vrhunsko kakovostjo slike ter zvoka.

Ne glede na to, ali se želite potopiti v barvit svet akcijskih filmov, se izgubiti v navdušujočih prizorih narave ali uživati v interaktivnih igrah, Samsung televizorji vam omogočajo, da doživite vsak trenutek v vsej njegovi lepoti in čarovniji.

Posebna ponudba

Ob nakupu določenih modelov Samsung TV-jev lahko uživate dvakrat bolj! Poleg vrhunskega Neo QLED ali OLED televizorja, velikega 138 cm ali večjega, vam podarimo tudi monitor velikosti 67,5 cm. Pri QLED televizorjih velikosti 138 cm ali več pa prejmete 60 cm monitor. Ta posebna promocija je na voljo do 23. 7. 2023 oz. do razprodaje zalog daril. Pridobite novo raven odličnosti pri kakovosti slike in izkusite še večje užitke ob gledanju vsebin ali igranju iger. Ne zamudite te priložnosti za razširitev vašega sveta zabave!