Kam na zmenek v toplejših pomladnih dneh?

Za vas smo pripravili nekaj odličnih predlogov.

Po več mesecih filmskih večerov pod toplo odejo, je končno napočil čas, da s partnerjem razmislita, kam se bosta odpravila v pomladnih dneh. Nov letni čas in toplejše temperature prinašajo namreč kopico novih priložnosti za spomladanske zmenke, mi pa vam predstavljamo nekaj naših najljubših.

1. Pripravita si piknik

Piknik je sicer klišejska ideja za spomladanski zmenek, vendar z dobrim razlogom. To je ena najlažjih in najbolj romantičnih dejavnosti, ki jih lahko počnete s svojim partnerjem. Vse, kar morate storiti, je, da spakirate torbo s prigrizki, pijačo in odejo ter poiščete prijeten prostor v bližnjem parku. Ta zmenek je tako preprost in poceni, da se boste k njemu zagotovo vedno znova vračali.

2. Pojdita na izlet s kolesom

Odstranita prah s koles in se odpravita na izlet s kolesom. Ne glede na to, ali bosta s kolesom odšla na pijačo v mesto ali pa se bosta ob sončnem zahodu vozila po sosednjih vaseh, bosta ustvarjala čudovite spomine, povrhu vsega pa bosta naredila tudi nekaj dobrega za vajino telo in zdravje.

3. Preizkusita se v golfu

Tudi če golfa še nikoli nista igrala, ni nikoli prepozno, da preizkusita nekaj novega. Poiščita bližnje golf igrišče in se zabavajta – prepričani smo, da bosta izredno uživala!

4. Obiščita vinsko klet

Obisk kleti je vedno dobra ideja, še posebej pa boste ob tem uživali v toplejših pomladnih dneh, ko boste lahko s svojo boljšo polovico sedeli na terasi in opazovali sončni zahod s kozarcem vina v roki. Odpravita se v bližnjo vinsko klet, poskusita različna sezonska vina in uživajte v romantičnem večeru. To je tudi pravi čas, da oblečete eno od vaših najljubših spomladanskih oblek, ki so do sedaj počivala v omari. In za piko na i – privoščita si oddih v mehki in udobni postelji. 

5. Pojdita na pijačo v “rooftop” bar

Tokrat za spremembo izberita bar, kjer lahko uživata ob pijači na strehi. Naročite si sladek in barvit pomladni koktajl ter uživajte v dobrem pogovoru ob čudovitem razgledu in v prijetnem, toplem vetriču.