Kaj vam v domu krade energijo?

Če si želite po svojem domu vzpostaviti dobre vibracije, upoštevajte strokovnjake za feng shui.

Okrušeni krožniki in kozarci
Poškodovana posoda privablja slabo energijo v vsak dom, kjer koli jo uporabljajo, trdijo strokovnjaki za feng shui. Bolje je, da kupite najcenejši nov servis, kot da uporabljate dragocen, a poškodovan komplet posode. Uporaba take posode namreč lahko slabo vpliva na kariero ali finance.

Prazne posode za sol in sladkor
Vsakemu se kdaj zgodi, da izprazni zaloge najnujnejših živih, a strokovnjaki feng shuija opozarjajo na previdnost pri posodicah, v katerih imate riž, sol in sladkor. Te namreč nikoli ne smejo ostati popolnoma prazne, saj police s praznimi posodami v kuhinji negativno vplivajo na srečo in harmonijo v družini.

Skladovnica starih revij, časopisov, papirja in knjig
Časopise odvrzite takoj, ko jih prečitate, svetujejo strokovnjaki za feng shui. Če že morate hraniti revije ali knjige, jih zložite na police, nikakor pa ne na tla ali v kot sobe. Papir, razmetan po prostoru, prinaša slabo energijo.

Umazana oblačila v kotu sobe
Strokovnjaki za feng shui največkrat izpostavijo prav umazano perilo kot magnet za negativno energijo. Morda je resnično najlažje odvreči umazane cunje na tla v kot sobe, vendar morate vedeti, da prav na tem mestu tudi odteka pozitivna energija iz vašega doma. Vsaka družina moramo imeti posebno odlagališče oziroma košaro za umazano perilo. Če nimate prostora v hiši oziroma stanovanju, je bolje imeti košaro za umazano perilo na dvorišču kot umazane nogavice po kotih sob.