Kaj storiti, če vas na prvomajskih počitnicah presenetijo dež in hladno vreme?

Prvomajske počitnice so pred vrati in veselimo se, da bomo prosti čas preživeli zunaj, se naužili sonca in vdihavali svež zrak.

Toda žal je mati narava dostikrat nepredvidljiva in zaradi nepričakovanega dežja ter hladnega vremena lahko obtičimo v zaprtih prostorih. Vendar ne skrbite – s pravo tehnologijo lahko še vedno kar najbolje izkoristite prosti čas. Samsung najnovejši televizor, Neo QLED Smart TV 2023, je popolna rešitev za dolgočasne deževne dni.

Začnimo z najpomembnejšim vidikom vsakega televizorja – kakovostjo slike. Televizor Neo QLED Smart TV 2023 ponuja osupljivo vizualno izkušnjo s tehnologijo Quantum 8K, obogateno z nevronsko tehnologijo. Tehnologija Quantum Matrix Pro zagotavlja najbolj realistično reprodukcijo barv in podrobno sliko, optimizirane visoke ravni kontrasta pa prinašajo popolno sliko. Ne glede na to ali gledate dramo, akcijski film ali dokumentarec o naravi, bo televizor Neo QLED Smart TV 2023 poskrbel za izjemno doživetje, ki vas bo popeljalo v drug svet. V deževnih dneh mogoče celo v neskončni svet serij.

Deževno vreme kar kliče po ”binge watching“. “Binge watching” pomeni gledanje več epizod, ali celotne sezone serije, ali oddaje naenkrat, ali v kratkem časovnem obdobju, pogosto več ur zapored. Ta trend je postal vse bolj priljubljen z razvojem storitev pretakanja, ki gledalcem omogočajo gledanje več epizod zapored, ne da bi morali čakati na naslednjo epizodo. Gledanje serij je lahko prijeten in priročen način, kako nadoknaditi zamujene epizode ali se popolnoma potopiti v serijo, vendar je za ohranjanje zdravega življenjskega sloga pomembno, da čas pred zaslonom uravnotežimo z drugimi dejavnostmi.

Če niste razpoloženi za pasivno zabavo in želite pospešiti svoj srčni utrip, vam pride prav možnost kamere Slim Fit. S to funkcijo lahko aplikacijo Samsung Health v pametnem telefonu preprosto povežete s televizorjem in izbirate med različnimi možnostmi vadbe. Prek video povezave se lahko celo povežete z osebnim trenerjem in vadite v živo. Zvočniki in soundbar zvočnik bodo poskrbeli za jasen in čist zvok, zato se lahko osredotočite na vadbo, ne na moteč hrup iz ozadja.

Če ste ljubitelj video iger, je televizor Neo QLED Smart TV 2023 za vas gotovo sanjska naprava. Funkciji Gaming Motion in Motion Xcelerator Turbo Pro zagotavljata izjemno natančnost pri posnemanju hitrih gibov likov v igrah. Zvočniki televizorja in zvočnik soundbar se brezhibno sinhronizirajo in zagotavljajo popolnoma realističen zvočni učinek, da se počutite, kot da ste v igri.

Boste tudi med prazniki morali delati? Ni problema, videokonference so odličen način za povezovanje s sodelavci ali strankami na daljavo in delo se opravi mnogo hitreje. S televizorjem Neo QLED Smart TV 2023 lahko preprosto uporabite funkcije videokonferenc za pogovor v živo in vidite obrazno mimiko ter geste, kar lahko pripomore k boljšemu razumevanju dinamike v ekipi.

Skratka, ne glede na to, ali želite gledati svoje najljubše televizijske serije, igrati igre ali telovaditi, je televizor Neo QLED Smart TV 2023 popoln pripomoček za prvomajske počitnice. Je pomembna naprava v vašem domu, ki bo vaše življenje obogatila s čudovitim digitalnim svetom.

Novi televizorji navdušujejo vse!

V liniji novih televizorjev Samsung za leto 2023 so izjemni Neo QLED modeli navdušili tako gledalce kot recenzente. Televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je s strani publikacije Expert Reviews prejel pet zvezdic in oznako ‘Priporočeno’. Novinar Stephen Withers je o njem zapisal: “Samsung televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je tehnološki dosežek, ki vas kljub omejeni vsebini 8K navduši z vsemi mogočimi funkcijami. Poleg tega je vizualno osupljiv, vključuje paket One Connect Box in ima impresiven zvok, ki ga zagotavlja 6.2.4-kanalna konfiguracija zvočnikov. Odlična je tudi funkcija Game Bar za hiter dostop do nastavitev in tehničnih podatkov.”

Ravno tako je 163-centimeterski (65-palčni) Samsung OLED 4K HDR Smart (2023) televizor za publikacijo Expert Reviews ocenil priznani novinar Stephen Withers. O televizorju je med drugim zapisal: “Slike SDR na televizorju Samsung S90C OLED so osupljive, z globokimi črnimi odtenki, natančnimi podrobnostmi in naravnimi barvami zaradi kvantnih pik in širokih vidnih kotov OLED. Televizor ima tudi izboljšan filter zaslona, kar omogoča spektakularno zmogljivost HDR z natančnimi barvami in širokim razponom, kar dokazuje, da Samsung prisluhne potrebam in željam kupcev.”

Nova generacija Samsung televizorjev: doživite popolno zabavo in užitek ob gledanju

Najnovejši modeli Samsung Neo QLED in OLED 2023 bodo v Sloveniji na voljo v drugi polovici aprila. Neo QLED bo dostopen po priporočeni maloprodajni ceni od 1.849,00 EUR, OLED pa po priporočeni maloprodajni ceni od 2.049,00 EUR.

Novost!

Samsung predstavlja tudi novo promocijsko ponudbo za svoj najsodobnejši televizor, model Samsung OLED 77S95C, ki se lahko pohvali z neverjetno velikostjo. Ponaša se s 195,58 centimetri, kar predstavlja novo dimenzijo na področju Samsung OLED televizorjev in zagotavlja še boljšo izkušnjo gledanja. Ponudba velja od 21. 4. do 14. 5. 2023 in vključuje 300 € popusta za prednaročilo. Kupec v času prednaročila prejme tudi darilo, ali Soundbar Q990B ali Freestyle paket. Model 77S95C  je že prejel izjemne ocene, vključno s 5 zvezdicami in nazivom Urednikove izbire na TechRadar, kar dokazuje vrhunsko kakovost zaslona in uporabniško izkušnjo.