Iz Nokie prihajajo najlepša božična darila

Le kaj so pod božično jelko pripravili tokrat?

Pametni telefon kot popolno darilo pod božično smrkeco? Da, če je to Nokia!

Praznični čas zaznamujejo lučke in božična okrasitev mest, vonj po cimetu, nageljnovih žbicah in kuhanem vinu, listanje kuharskih knjig, druženje z najdražjimi, Del vsega vzdušja pa je tudi tekanje po trgovinah in razmišljanje o popolnih darilih. HMD Global, domovina telefonov Nokia, bi vam morda lahko pomagal pri tem zadnjem delu.

Mobilni telefoni postajajo vse pogostejše božično darilo, zato ne preseneča, da je Nokia G60 5G idealno darilo za okoljsko ozaveščene ljudi. S hrbtiščem iz 100 % recikliranih materialov in 60 % recikliranim okvirjem je ta pametni telefon s 50 MP s trojno kamero odlična božična poslastica. Poleg tega, da je popoln za vse tiste, ki radi gledate filme in TV-oddaje na poti, zahvaljujoč zaslonu s frekvenco osveževanja 120 Hz za izjemno gladko gledanje, ste lahko s tem modelom brez skrbi glede “življenjske dobe” sama naprava z značilno obljubo 3-3-3 (tri leta nadgradenj programske opreme – tri leta varnostnih posodobitev – tri leta garancije).

Trajnostni pametni telefon Nokia X30 5G lahko zavijete z majhno rdečo pentljo. Izdelan iz 100 % recikliranega aluminija in 65 % reciklirane plastike, je najbolj okolju prijazen pametni telefon Nokia doslej! Če bi milijon ljudi obdržalo Nokio X30 5G še eno leto, bi prihranili enako količino CO2, ki je potrebna za oskrbo več kot 5000 domov za eno leto, zato nakup takega darila ni le veselje za prejemnika, ampak tudi za planet. Obljuba 3-3-3 pomeni manj pogoste nadgradnje pametnega telefona, 2-dnevna življenjska doba baterije in kamera Pureview z visoko ločljivostjo 50 MP pa zagotavljata zadovoljstvo ob darilu. Za tiste, ki jim nobena baterija ne zdrži dovolj dolgo, je Nokia ravno v času božičnih praznikov za model G11 pripravila odlično ceno. Mobilna naprava s hitrim polnjenjem in baterijo, ki zdrži tri dni, ponuja dve leti nadgradnje operacijskega sistema in varnost podatkov s triletnimi pravočasnimi varnostnimi posodobitvami, trojna kamera pa je le “češnja na tej božični torti”.

Vse predlagane modele Nokia po navedenih cenah najdete pri Telekomu Slovenija.

Priporočene maloprodajne cene:

Nokia G11 – 139,00 €

Nokia G60 5G – 329,00 €

Nokia X30 5G – 549,00 €