Gourmet Vegan: Stara zgodba v novi podobi

Priljubljena restavracija Taman Organic dobila novo ime in podobo

Besedna zveza integrativna medicina je pri nas dokaj nepoznana, a ključna za vzdrževanje našega splošnega zdravja. Sicer se vedno bolj zavedamo pomena zdrave in nepredelane hrane, ki jo ima ta na naše telo in splošno počutje, a ji pogosto ne namenjamo dovolj pozornosti. V integrativni medicini je prehrana ključnega pomena za vzdrževanje dolgoročnega zdravja in ravno s tem razlogom je pred dobrima 2 letoma na Nazorjevi ulici v središču Ljubljane nastala restavracija Taman Organic. Lastnik restavracije se zaveda pomena zdrave prehrane in celostnega pristopa k boljšemu počutju ter kot pravi, je ravno zato moral tudi v praksi preizkusiti, kako gostinstvo deluje. In ravno ta ključni prehranski del manjka večini intergrativnih klinik po vsem svetu. Pravijo, da je gostinstvo zares izjemno zahtevno in garaško delo, a po dveh letih ugotavljajo, da kjer je volja tam je tudi pot.

Tako je z letošnjim letom zaživela klinika integrativne medicine Maha in posledično je tudi vsem poznani Taman Organic dobil novo podobo in se preimenoval v Gourmet Vegan by Maha. S tem je klinika Maha uspešno povezala medicinski in prehranski del. Svojim gostom pa na dnevnem meniju nudi le izbrane jedi.

Gourmet Vegan je zgodba o zdravem načinu življenja. Bistro namreč ponuja vegetarijanske in veganske jedi, ki so pripravljene iz lokalnih in ekološko pridelanih živil, brez umetnih konzervansov, ojačevalcev okusa ali dodanih arom. Gourmet Vegan je naravnan sezonsko in lokalno. Vsak obrok je pripravljen izključno iz svežih in ekoloških sestavin, ki zagotavljajo odlično hranilno vrednost in polno mero zdravja.