Galaxy S24 serija: Preoblikovanje produktivnosti z močjo umetne inteligence

V hitrem tempu življenja, kjer smo nenehno povezani z digitalnimi napravami, je produktivnost postala ključnega pomena.

Pametni telefoni so postali naši zvesti spremljevalci, ki nam pomagajo organizirati delo, družinsko življenje in številne druge obveznosti. V iskanju popolne kombinacije elegantnega dizajna in umetne inteligence (UI), ki lahko izboljša našo produktivnost, je Samsung predstavil novo Galaxy S24 serijo telefonov. Telefoni niso le vizualno osupljivi, ampak jih napredna tehnologija UI, ki spreminja način, kako komuniciramo in opravljamo naloge.

Galaxy AI: Povečana produktivnost

Galaxy S24 serija je opremljena z Galaxy AI[1], sistemom umetne inteligence, ki se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika. Vendar pa gre precej dlje od izboljšanja osnovnih funkcij telefona. Galaxy AI omogoča preoblikovanje komunikacije in produktivnosti na nov način.

Z naprednimi algoritmi in zmogljivim procesorjem Snapdragon® 8 Gen 3 pri Galaxy S24 Ultra je Galaxy S24 serija odlična izbira za poslovne uporabnike in tiste, ki želijo narediti več v krajšem času. Procesor omogoča hitro delovanje in učinkovito obdelavo podatkov, medtem ko prilagodljive frekvence osveževanja zaslona poskrbijo za tekočo uporabniško izkušnjo, ne glede na to, kaj počnete na telefonu.

Napredna umetna inteligenca omogoča tudi izboljšano organizacijo in upravljanje vašega vsakodnevnega življenja. Funkcija kot je Generativno urejanje (Generative Edit) omogoča, da uporabniki preoblikujejo in izboljšajo svoje fotografije in ustvarijo popolne kompozicije.

Inovativna funkcija Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), uporabnikom omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do informacij in konteksta, povezanega z vsebino, ki so jo obkrožili na zaslonu. Na primer, vas zanima, kje kupiti ovitek za telefon iz objave? Ovitek preprosto obkrožite in Google vam bo predlagal, kje ga kupiti – enakega!

Poleg naprednih komunikacijskih in vizualnih funkcij, Galaxy S24 serija prinaša tudi vrsto drugih funkcij UI, ki izboljšujejo vsakodnevno uporabo, kot je funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes, ki bistveno izboljša organizacijo in produktivnost uporabnikov. Poganja jo umetna inteligenca in avtomatsko ustvarja povzetke ter predloge za zapiske, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše zapisovanje misli ter idej.

Pri delu z glasovnimi posnetki funkcija Pomoč za prepis (Transcript Assist) izkorišča moč umetne inteligence in tehnologijo pretvorbe govora v besedilo, kar omogoča učinkovito prepisovanje, povzemanje ter celo prevajanje posnetkov v realnem času. To je še posebej koristno v situacijah, kjer je več govorcev, saj omogoča jasno in natančno sledenje pogovorom.

Napredna fotografija s pomočjo umetne inteligence

Kamera je vedno ključna lastnost pametnih telefonov in Galaxy S24 serija se lahko pohvali z vrhunsko kamero, ki je presegla vsa pričakovanja. Galaxy S24 Ultra se izkaže kot pravi kralj fotografije s sistemom Quad Tele, ki omogoča do 100-kratno digitalno povečavo. Funkcija Nightography pa izboljša kakovost nočnih fotografij, zmanjšuje zamegljenost in izboljšuje kakovost posnetkov v slabih svetlobnih razmerah. Umetna inteligenca omogoča tudi uporabo funkcije Generativno urejanje za preoblikovanje in izboljšanje fotografij (Generative Edit), kjer lahko preoblikujete svoje fotografije, ustvarjate popolne kompozicije ter celo odpravljate učinke ukrivljenih slik. Umetna inteligenca je vaša kreativna pomočnica, ki vam pomaga doseči profesionalne rezultate.

Galaxy S24 serija prinaša boljšo produktivnost z močjo umetne inteligence. Z združitvijo izjemne zmogljivosti, produktivnosti in naprednih funkcij za urejanje vsebin ter analizo vsebin se ti pametni telefoni postavijo na čelo mobilne komunikacije. Galaxy AI je prava prelomnica, ki spreminja način, kako komuniciramo in upravljamo naše vsakodnevne naloge.

PREDNAROČITE ŽE DANES

Telefoni Galaxy S24 serije so na voljo za prednaročilo v Sloveniji od 17. januarja do 30. januarja 2024. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S24 serije dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung

[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.