Čistejši dom za vse ljubitelje hišnih ljubljenčkov

Hišni ljubljenčki so čudoviti spremljevalci, ki nam prinašajo veselje, tolažbo in neizmerno ljubezen. A ne moremo zanikati, da lahko zaradi njih v naših domovih nastane pravi nered

Od bolh, do slinjenja, blata in prahu, ki ga prinesejo s sprehodov, do kopanja in občasnih nesreč. Ko je v domu štirinožni prijatelj se nam zdi, da dom nikdar ni več čist. A lahko živite s hišnim ljubljenčkom in imate čist dom – za to poskrbijo Samsung aparati, opremljeni z vrsto inteligentnih funkcij, ki vam tako ali drugače pomagajo poenostaviti življenje s hišnimi ljubljenčki.

Priročni aparati za čistejši dom in dodaten nadzor nad hišnimi ljubljenčki

Prav presenetljivo je, koliko dlak hišnih ljubljenčkov najdemo v domu. Ko se nam zdi, da smo posesali že vse, se spet znajde kak kupček za kakšnim kosom pohištva ali vrati. Ne glede na to ali se lotite temeljitega spomladanskega čiščenja ali le pospravljanja doma pred prihodom gostov, vam na pomoč priskoči pokončni sesalnik Bespoke Jet. Njegova izredna zmogljivost, namenski pripomočki za hišne ljubljenčke in večplastna dvojna krtača Jet ter večplastni sistem filtriranja, ki zadrži 99,999 % drobnega prahu[1] in zmanjšuje izpostavljenost alergenom[2], so bili vsi zasnovani z mislijo na družine s hišnimi ljubljenčki.

Kadar smo odsotni od doma, se pogosto sprašujemo o počutju svojih hišnih ljubljenčkov. Še posebej, če imamo pri hiši mladička nas ne skrbi le zanj pač pa tudi za pohištvo, čevlje in podobno, kar ti ljubki mali štirinožci radi uničijo. Za takšne priložnosti je odličen pomočnik robotski sesalnik Bespoke Jet Bot AI+™ z vrsto funkcij, ki so enostavno dostopne prek aplikacije SmartThings na vašem telefonu, deluje kot dodaten par oči v vašem domu, ko vas ni doma.

S storitvijo SmartThings Pet Care lahko preprosto določite prostore, ki jih imajo vaši hišni ljubljenčki še posebej radi, da jih bo vaša naprava Bespoke Jet Bot AI+™ bolj redno nadzorovala z načinom Home alone. S funkcijo Smart Cleaning, ki združuje prepoznavanje predmetov z umetno inteligenco ter senzorji 3D in LiDAR, se bo vaš Jet Bot AI+™ izogibal predmetom vaših hišnih ljubljenčkov, od posodic za hrano do njihovih najljubših igrač, medtem ko bo čistil dlake. Poleg tega se lahko vaš Jet Bot AI+™, če prepozna, da zaskrbljeni hišni ljubljenček laja ali joka, odzove na zvok s predvajanjem sproščujoče klasične glasbe, belega šuma ali drugih pomirjujočih naravnih zvokov, da bi pomiril vašega ljubljenčka.

Enostavnejša skrb za oblačila za vse ljubitelje hišnih ljubljenčkov

Tla niso edino mesto, kjer se nahajajo dlake vaših kosmatincev. Njihovo odstranjevanje z oblačil je lahko zelo zamudno in neprijetno opravilo. Za čista in sveža oblačila brez neprijetnega vonja po ljubljenčkih poskrbijo pralni in sušilni stroj Samsung Bespoke AI™ z vrsto inteligentnih funkcij.[3]

AI OptiWash™ pomaga temeljito očistiti vaša oblačila, saj inteligentno prepozna težo pranja in stopnjo umazanije, da odmeri pravilno količino pralnega sredstva in vode. Tehnologija AI Ecobubble™ meša zrak, vodo in pralno sredstvo ter ustvarja mehurčke, ki perejo vaša oblačila pri nižji temperaturi, a kljub temu odstranijo najtrdovratnejše madeže od hišnih ljubljenčkov. Zmogljiv cikel Hygiene Steam Cycle sprošča paro iz dna bobna za še globlje čiščenje. Funkcija Air Wash, ki je na voljo pri evropskih modelih[4] pa osveži vaše perilo z uporabo zelo vročega zraka, da se znebite vseh vonjav iz oblačil in posteljnine, ki jih za sabo puščajo vaši hišni ljubljenčki.

Za čist in svež zrak v vsakem prostoru vašega doma

Čist zrak v vašem domu je pomemben za zdravje vseh, ki v njem prebivajo, še posebej pa za vse, ki imajo težave z dihali. Prah, cvetni prah, odpadne kožne celice in nadležne pršice lahko poslabšajo obstoječe zdravstvene težave, kot so alergije in astma ali pa povzročijo nove zdravstvene težave. Z zagotavljanjem čistega zraka v vašem domu, lahko pomagate ohraniti zdravje in udobje tako za vas kot za vaše hišne ljubljenčke. To lahko dosežete z rednim čiščenjem, ustrezno ventilacijo in uporabo čistilcev zraka.

Bespoke Cube je čistilec zraka, ki pomaga očistiti zrak v zaprtih prostorih, še posebej v spomladanskih mesecih, ko je raven prahu in prhljaja visoka. Bespoke Cube vključuje posebno funkcijo Pet Mode, ki lahko zajame drobno dlako hišnih ljubljenčkov, velike in majhne prašne delce – s filtrom, ki ujame 99,97 % ultrafinega prahu[5] – in neprijetne vonjave, tako da lahko vsak član vašega gospodinjstva, velik ali majhen, uživa v čistem zraku.

Ko se temperature dvignejo, si za hlajenje v zaprtih prostorih pomagamo s klimatskimi napravami. Vroči prostori niso neprijetni le za ljudi, pač pa tudi za kosmatince. Prava temperatura za vašega hišnega ljubljenčka se lahko razlikuje glede na žival in pasmo, zato je natančna nastavitev sobne temperature bistvena. Klimatska naprava Samsung WindFree™ vam lahko pomaga nadzorovati temperaturo v hiši, tudi ko vas ni doma. Nastavitve klimatske naprave lahko v realnem času prilagodite dolžini kožuha vašega hišnega ljubljenčka prek enostavnega uporabniškega vmesnika aplikacije SmartThings v pametnem telefonu.

Samsung gospodinjski aparati so premišljeno zasnovani tako, da zadovoljujejo potrebe različnih gospodinjstev – tudi tistih s hišnimi ljubljenčki. Naj gre za čiščenje tal, oblačil, zraka ali pa za nadzor nad hišnim ljubljenčkom, medtem ko vas ni doma, Samsung gospodinjski aparati in storitve SmartThings Pet Care vam lahko ponudijo inteligentne načine skrbi za dom in vaše hišne ljubljenčke.

Še razmišljate o nakupu štirinožnega prijatelja?

Tako kot je podjetje Samsung predano skrbi za čistočo vašega doma, je predano tudi skrbi za živali. Zato smo nedavno predstavili kampanjo Vidi več kot le barve v kateri v sodelovanju z zavetišči Horjul, Ljubljana in Koper pomagamo zapuščenim živalim pri njihovi posvojitvi.

Na posebej za to priložnost oblikovani spletni strani lahko vidite neverjetne fotografije psov iz zavetišč in tako najdete svojega novega najboljšega prijatelja. Snemanje fotografij je bilo po besedah ustvarjalcev kampanje zelo čustveno, saj vsak pes prinaša s sabo svojo zgodbo in večina od njih ni lepih. Ustvarjalci so vse fotografije kužkov posneli s pametnim telefonom Samsung Galaxy S23 Ultra in na njih zajeli vse podrobnosti in posebnosti, ki izstopajo pri vsakemu kužku.

Če ste že ponosni lastnik kužka, pa se nam lahko pridružite v mobilnem paviljonu, ki trenutno potuje po Sloveniji. Okrašen s prekrasnimi fotografijami psov, ki iščejo dom, je središče druženja za obiskovalce, ki že imajo svoje štirinožne prijatelje. Samsung Studio S23 ponuja številne aktivnosti – od območja za fotografiranje psov, območja za igro pa vse do območja z veliko sočnimi poslasticami in vodo. V mobilnem paviljonu pa lahko osebno preizkusite tudi sesalec Bespoke Jet.

Mobilni paviljon bo obiskal naslednje kraje:

20.04. – 23.04., Vista Park Velenje

27.04. – 01.05., Promenada Žusterna – Semedela

03.05. – 07.05., Kavarna Lokus pri Koseškem bajerju

19.05. – 20.05., Mr.Pet – poslovalnica BTC Ljubljana

02.06. – 04.06., Mednarodna razstava psov v Postojni 2023

10.06. – Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici

​​Vidi več kot le barve. Glej ljubezen.

Vsak od nas lahko prispeva k zmanjšanju obremenitve zavetišč in polepša življenje zapuščenim kužkom. Obiščite spletno stran, kjer boste spoznali razigrane kosmatince, ki vas bodo gotovo prevzeli. Morda boste ravno tam našli svojega novega najboljšega prijatelja na štirih tačkah. Zagotovo pa vas bodo navdušile tudi naprave Samsung, ki vam bodo pomagale, da bo vaš dom ostal čist, tudi po prihodu kosmatinca vanj.

[1] Preizkus na podlagi IEC 62885-2, CL.5.11, z uporabo načina Jet, ki ga je izvedlo podjetje SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejansko uporabo. Velja za prašne delce velikosti od 0,5 do 4,2 µm.

[2] Nanaša se na delce velikosti od 0,5 do 4,2 µm.

[3] Natančna imena funkcij pralnega in sušilnega stroja Bespoke AI™ ter razpoložljivost funkcij se lahko razlikujejo glede na vrsto modela, regijo in trg.

[4] Air Wash funkcija je na voljo samo ori modelih pralnih in sušilnih strojev Bespoke AI™ v EU.

[5] Rezultati se lahko razlikujejo glede na dejanske pogoje uporabe.