5 najbolj nenavadnih hotelov v Avstriji, ki vas bodo očarali

Nenavadni hoteli so vedno odlična izbira za tiste, ki želijo svoje potovanje v Avstriji narediti še bolj edinstveno in nepozabno.

Popeljali vas bomo skozi pet najbolj nenavadnih hotelov v Avstriji, ki vas bodo očarali s svojo edinstvenostjo, slogom in nepozabnimi izkušnjami.

Hotel Rogner Bad Blumau: Čudežna dežela na vodi Hotel Rogner Bad Blumau se nahaja v slikoviti pokrajini Štajerske in je oblikovan kot pravo čudo arhitekture. Zgradbe v tem hotelu so videti kot mavrične gomile, ki se dvigajo iz zemlje, in so popolnoma prekrite s travo in vodnimi elementi. Vsaka soba je edinstvena in prinaša svoj delček narave v notranjost. Lahko se sprostite v termalnih bazenih ali se sprehodite po zelenih travnikih, ki obkrožajo hotel.

Das Park Hotel: Namestitev v ceveh za betonske odvisnike Das Park Hotel je prava izbira za tiste, ki iščejo nekaj drugačnega. Hotel se nahaja v Linzu in ponuja namestitev v preurejenih ceveh za betonske odtoke. Cevi so opremljene z udobno posteljo, električnimi vtičnicami in svetlobo. Sobe so majhne, vendar udobne, in nudijo izkušnjo bivanja v unikatnem okolju ob reki Donavi.

Hotel Schani Salon: Hotel za ljubitelje umetnosti Hotel Schani Salon v Dunaju je prava paleta barv in umetniških del. Vsaka soba je zasnovana kot umetniško delo in ima svojo edinstveno tematiko. Sobe so razgibane, barvite in polne kreativnih detajlov, kar omogoča gostom, da doživijo pravo umetniško izkušnjo med svojim bivanjem.

Gambswirt: Hotel v obliki votline za vse ljubitelje narave Gambswirt se nahaja v naravnem parku Gesäuse in je pravi raj za ljubitelje narave. Hotel je zasnovan v obliki votline in se popolnoma zlije z okolico. Gosti lahko uživajo v čudovitem razgledu na gore, pohodništvu in raziskovanju narave.

Hotel Schloss Ort: Princeska in princ za en dan Hotel Schloss Ort se nahaja na čudovitem jezeru Traunsee in je pravi srednjeveški grad. Sobe so opremljene v slogu srednjega veka, kar omogoča gostom, da doživijo pravljico. Poleg tega gostje lahko celo najamejo kostume iz srednjega veka in se počutijo kot prava princeska ali princ za en dan.

Ne glede na to, ali iščete edinstveno namestitev v naravi, umetniško izkušnjo ali srednjeveško pravljico, vas bodo ti nenavadni hoteli v Avstriji zagotovo očarali. Vsak od njih ponuja nekaj posebnega in nepozabnega, kar bo vaše potovanje naredilo še bolj edinstveno.