3 astro znamenja, ki morajo biti v ljubezenski zvezi

Samski? Nikoli in za nič na svetu!

Samski? Nikoli in za nič na svetu!

Zanje je razpad ljubezenske zveze konec sveta. Ne glede na to, koliko časa so bili v razmerju z bivšim partnerjem ali partnerko, je konec zanje boleč bolj kot za kogarkoli drugega, ki se je znašel v podobni situaciji. Ker si življenja nikakor ne predstavljajo brez druge osebe, je zanje samskost nekaj nepredstavljivega in najbolj tragičnega.

Kdo so tista astro znamenja, ki neradi uživajo samsko življenje?

Dvojčka
Dvojčki so najbolj družabni ljudje izmed vseh astro znamenj, zato ne preseneča, da so ves čas na preži za novimi prijatelji in potencialnimi partnerji. Če z njimi ne komunicirate redno, se lahko kaj hitro počutijo osamljene in zavržene, zato bodo v takšnih trenutkih analizirali vsa svoja dejanja, s katerimi so partnerja (ali prijatelja) odvrnili od dolgih in poglobljenih pogovorov. Kljub temu, da se po zvezi, vsaj na videz, zelo hitro poberejo na noge, je lahko pri njih veliko partnerskih zvez le način prebolevanja prejšnjega razmerja.

Tehtnica
Tudi osebe rojene v znamenju tehtnica niso nič manj družabne in komunikativne kot zgovorni dvojčki. Zanje je življenje popolno, ko so sveže zaljubljeni in uživajo v trenutkih novega razmerja. Brez partnerja oziroma partnerke se počutijo izredno osamljene in neizpopolnjene, zato so nenehno v iskanju svoje ”sorodne druše” oziroma nekoga, ki jim bo zapolnil prosti čas in jim prisluhnil kadarkoli si bo tehtnica tega zaželela.

Vodnar
Ko so samski, so obupani in brez cilja v življenju (razen cilja, da se jim zgodi razmerje). Zanje je partner na prvem mestu in celo karierni dosežki jih ne odvrnejo od tega, da bi vsaj za en dan postavili službo pred partnerja. V trenutku, ko se zgodi konec zveze, se zaprejo vase in za neprijeten razplet krivijo le sebe. Tako kot dvojčki se tudi vodnarji hitro po razpadu ene zveze zapletejo v drugo, ki jih ponovno postavi na noge.

Foto: timedotcom.com