Ura in telefon: Kombinacija, ki jo potrebujete pri aktivnem načinu življenja

Življenje je maraton in ne le tek na kratke proge. Vsak dan prinaša nove izzive in zmage, od jutranje ure pilatesa do sončnega zahoda po dolgem pohodu.

Aktivni ljudje potrebujejo orodja, ki lahko sledijo njihovemu tempu in poskrbijo, da delujejo usklajeno z njimi. Samsung Galaxy Z Flip5 v kombinaciji z uro Galaxy Watch6 ni le tehnološka kombinacija, temveč popolna kombinacija za tiste, ki živijo aktivno življenje.

Aktivna stran telefona Samsung Galaxy Z Flip5

Okno v vaš svet je 8,6 centimetrski zunanji zaslon Galaxy Z Flip5 prepogljivega telefona, z na novo zasnovanim prepogljivim tečajem, ki se tesno prepogne, s čimer ga je mogoče enostavno pospraviti v žep med tekom, ali ga vzeti v roke in razpreti.

Biti aktiven ne pomeni, da morate pri ohranjanju povezave sklepati kompromise. Zunanji zaslon poskrbi, da ste vedno korak pred drugimi, od sledenja dnevnim korakom do prejemanja vremenskih opozoril pred tekom na prostem. In najboljši del? Ni vam treba odpirati telefona; do vsega tega lahko dostopate na novem večjem zunanjem zaslonu, ne da bi odprli telefon.

Kompakten in zmogljiv

Športne pajkice, majhne torbice in hiter tek po parku – kompaktna zasnova in tanjši tečaj poskrbita, da telefon udobno pospravite v vsak žep. Naj vas velikost ne zavede, saj se v tem kompaktnem čudežu skriva 3700 mAh baterija, ki obljublja ure neprekinjene dejavnosti, pa naj gre za klicni maraton ali pa dejanski maraton.

Trenutki v gibanju

Ne glede na to ali snemate svojo novo pozo za jogo ali šprint, kamera FlexCam poskrbi, da ne zamudite nobenega trenutka. S funkcijo Nightography pa bodo pozni nočni teki ali večerne odbojkarske igre na mivki za vedno ovekovečeni v jasni podobi.

Športna eleganca

Ker ni gibanja brez dobre pametna ure, je tukaj ura Galaxy Watch6, ki ni le dodatek, temveč nujna oprema za športno aktivne posameznike. Vsak vaš korak, srčni utrip in vsak dosežen cilj, bo dobro viden na povečanem zaslonu ure Watch6, ki poskrbi, da vam ne uide nobena podrobnost. To ni le ura, temveč vaša osebna športna pomočnica.

Z Galaxy Watch6 pametno uro imate popoln nadzor nad svojo telesno vadbo. Nastavite si lahko personalizirano območje srčnega utripa ali pa preprosto začnite svoj tek, saj bo ura samodejno izmerila vaš srčni utrip glede na vašo telesno zmogljivost in optimizirala območje srčnega utripa, ki najbolj ustreza vašemu cilju. S tem se boste lahko prepričali, da ostajate znotraj želenega območja srčnega utripa med vadbo, saj boste prejeli obvestilo ob vstopu vanj in si zagotovili, da ostanete v pravem ritmu med gibanjem, tekom ali telovadbo.

Vadite pametno z naprednimi funkcijami

Spremljate lahko več kot 90 vadb, lahko si celo ustvarite vadbo po meri in s samodejnim zaznavanjem ure Galaxy Watch6 boste zabeležili vsako aktivnost, tudi če jo pozabite vključiti. Z analizo bioelektrične impedance pa dobite še vpogled v odziv vašega telesa na različne vadbe, kar vam pomaga prilagoditi tempo, ki je kot nalašč za vas.

Ne glede na to ali gre za spremljanje srčnega utripa med visoko intenzivno vadbo ali spremljanje dolgega pohoda, ste opremljeni s podatki v realnem času za optimizacijo svoje zmogljivosti.

V sinhronizaciji s športom: Kombinacija Galaxy Z Flip5 in ure Galaxy Watch6

Združitev naprave Galaxy Z Flip5 z uro Galaxy Watch6 med drugim omogoča daljinsko upravljanje kamere. Z zapestja lahko posnamete vadbo, plesno točko ali trenutek skupinskega teka. Še boljše pa je to, da uro preprosto nadenete na zapestje, prepogljiv telefon pa z lahkoto pospravite v tekaško torbico ali pa kar v žep športnih hlač.

Z novim telefonom do štirih brezplačnih mesecev YouTube Premium!

Ob nakupu in aktivaciji Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5 lahko izkoristite edinstveno priložnost – štirimesečni brezplačni preizkus naročnine YouTube Premium.  Več o ponudbi tukaj.

Celotna ponudba vas čaka tudi na spletni strani Samsung. Naj vas ne skrbi, da vam bo zmanjkalo prostora za shranjevanje fotografij in videoposnetkov. Če ste ponosni lastnik Galaxy Z Flip5 ali Galaxy Z Fold5, sinhronizirajte svojo Galerijo s storitvijo OneDrive in unovčite kar 6 mesecev brezplačnega dostopa do 100 GB prostora za shranjevanje v oblaku s paketom Microsoft 365 Basic OneDrive. To je odlična priložnost, da svoje datoteke, fotografije in dokumente varno hranite v oblaku ter jih imate vedno pri roki, kjerkoli in kadarkoli.