Tole so najnovejše ure, ki so nas preprosto navdušile!

Xiaomi je danes razkril svojo najnovejšo paleto vrhunskih pametnih naprav, vključno z Xiaomi Watch 2 Pro in Xiaomi Smart Band 8.

Te inovativne naprave na novo definirajo, kako uporabniki sodelujejo s tehnologijo za pomoč pri svojem zdravju, dobrem počutju in športni uspešnosti, s čimer izboljšujejo dnevno udobje in učinkovitost.

Pametnejša vsakič, ko jo nosite: Xiaomi Watch 2 Pro
Xiaomi Watch 2 Pro, ki ga poganja Wear OS by Google, ponuja pametno, elegantno in učinkovito izkušnjo. Združuje bliskovito hitro delovanje z dolgo življenjsko dobo baterije, izboljšanim zaslonom in dizajnom, ki ustreza zdravstvenim in telesnim potrebam.

Ena izmed izstopajočih lastnosti ure Xiaomi Watch 2 Pro je njena integracija z Googlovo zbirko priljubljenih aplikacij, vključno z Google Denarnico, Google Zemljevidi in Google Assistantom, med obsežno paleto zmožnosti spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti. To sodelovanje izboljšuje povezljivost, personalizacijo in produktivnost ter uporabnikom ponuja novo raven udobja.

Xiaomi Watch 2 Pro je opremljena z nosljivo platformo naslednje generacije Snapdragon® W5 + Gen 1, ki zagotavlja hitro in energijsko učinkovito delovanje. Uporabniki lahko uživajo v LTE povezljivosti ur, kar jim omogoča, da ostanejo povezani s svojimi pametnimi telefoni, ne da bi jih morali prenašati naokoli.

Fitnes navdušenci bodo cenili natančnost dvopasovnega GNSS, ki zagotavlja natančno sledenje telesne pripravljenosti in vadbe. Z več kot 150 športnimi načini Xiaomi Watch 2 Pro zagotavlja celovito analizo vadbe in statistiko učinkovitosti. Poleg tega zagotavlja dragocen vpogled v kakovost spanja, pomaga uporabnikom razumeti njihove vzorce spanja in sprejemati informirane odločitve za izboljšanje svojega počutja.

Xiaomi Watch 2 Pro se ponaša z elegantnim dizajnom s trpežnim ohišjem iz nerjavečega jekla, ki je na voljo z razkošnim usnjenim ali robustnim paščkom iz fluorokavčuka. Njegov 1,43-palčni zaslon AMOLED z visoko ločljivostjo ima vrtljivo krono in gumb za bližnjico, kar uporabnikom omogoča krmarjenje po funkcijah po meri in izbiro med več kot 20 vnaprej nameščenimi videzi ure. Za dodatno personalizacijo je na voljo vrsta snemljivih paščkov v trendovskih barvah.

Kombinacija športa in stila: Xiaomi Smart Band 8
Xiaomi Smart Band 8 je najnovejši vnos v liniji Xiaomi paščkov za fitnes. Naprava ima več kot 150 športnih načinov, kar uporabnikom omogoča izbiro med široko paleto fitnes dejavnosti.
Poleg tega ponuja sledenje kondiciji v realnem času in statistiko, kar uporabnikom zagotavlja natančne podatke o vadbi. Za ljubitelje teka lahko na zaponko čevlja pritrdite ‘Pebble Mode’, ki zagotavlja podrobne podatke o teku in oceno pravilnega položaja teka za izboljšano zmogljivost.

Z naprednim spremljanjem zdravja in dobrega počutja je Xiaomi Smart Band 8 opremljen s celodnevnim spremljanjem SpO2 in srčnega utripa, spremljanjem spanja, spremljanjem krvnega tlaka ter celo snemanjem in napovedovanjem ženskega menstrualnega ciklusa. Ta holistični pristop k spremljanju zdravja omogoča uporabnikom, da prevzamejo nadzor nad svojim počutjem.
Xiaomi Smart Band 8, ki ga poganja najnovejši nabor čipov Apollo 4 Blue Lite, zagotavlja izjemno gladko uporabniško izkušnjo. Njegova nadgrajena baterija s 190 mAh zagotavlja do 16 dni običajne uporabe z enim polnjenjem. Poleg tega nova funkcija hitrega polnjenja skrajša čas polnjenja na samo eno uro, kar uporabnikom zagotavlja, da več časa uživajo v svojih napravah in manj čakajo.

Z oceno vodoodpornosti 5ATM je Xiaomi Smart Band 8 primeren za različna okolja in dejavnosti. Njegov nadgrajeni videz vključuje 1,62-palčni kristalno čisti zaslon AMOLED v obliki dirkališča, stekleni pokrov CORNING GG3 in okvir s kovinsko teksturo NCVM. Uporabniki lahko izbirajo med zlato ali grafitno črno barvo.

Xiaomi Smart Band 8 ima več kot 200 prednastavljenih postavitev vmesnika, vključno z možnostmi na temo iger, kar uporabnikom omogoča, da prilagodijo svojo napravo glede na svoje razpoloženje in slog. Nova zasnova traku za hitro sprostitev ponuja različne materiale in dizajne, vključno z usnjenimi pletenicami, karirastimi možnostmi, dvojno zavitimi verigami in verigami iz nerjavečega jekla. Ta vsestranskost zagotavlja, da se naprava prilagaja različnim priložnostim in se celo spremeni v diskreten obesek. za družabna srečanja.

Cene in razpoložljivost
Xiaomi Watch 2 Pro in Xiaomi Smart Band 8 bosta na voljo pri pooblaščenih prodajalcih Xiaomi. Več na MI-STORE.

Xiaomi Watch 2 Pro bo na voljo po ceni 259 EUR
Xiaomi Smart Band 8 bo na voljo po ceni 43,50 EUR.