Televizor Samsung The Frame – ko boste upravičeno rekli, da je lep kot slika

Likovna umetnost nas popelje skozi čas in kulture, razkriva globino človeške ustvarjalnosti in čustev ter nas spodbuja k razmisleku o našem svetu in samih sebe.

V preteklosti so umetniki ustvarili dela, ki so presegla svoj čas in postala simboli človeškega duha in izraza. Med temi izjemnimi mojstrovinami so tiste, ki so nas navdihnile, pretresle in osupnile s svojo lepoto, simboliko in močjo.

Med najbolj priljubljenimi umetninami, ki krasijo svetovne muzeje in galerije, so nekatera imena zapisana v zlato zgodovino umetnosti. Ta umetniška dela so postala del naše kolektivne zavesti, navdihnila so filme, knjige, pesmi in celo modo. Izbrali smo jih 5, ki resnično izstopajo.

Mona Lisa – Leonardo da Vinci je ustvaril to ikonično delo, ki še danes buri domišljijo s svojim skrivnostnim nasmehom. Slika je verjetno najbolj znana umetniška stvaritev, ki krasi steno muzeja Louvre v Parizu.

Zvezdna noč – Vincent van Gogh je ustvaril to čudovito delo med svojim bivanjem v kraju Saint-Rémy-de-Provence v francoski Provansi. S svojimi živahnimi barvami in dinamično upodobitvijo zvezdnatega neba, slika čarobno očara vsakega opazovalca.

Krik – Edvard Munch je s to ikonično sliko zajel občutek tesnobe in duševne stiske, ki se lahko dotakne vsakega gledalca. S svojo ekspresivnostjo je postala simbol notranjih bojev in človeškega trpljenja.

Guernica – Pablo Picasso je to mojstrovino modernega slikarstva ustvaril kot odziv na bombardiranje španskega mesta Guernica med špansko državljansko vojno. Slika upodablja strahote vojne, trpljenje in uničenje ter je izjemno močna in čustvena.

Nočna straža – Rembrandt van Rijn je ustvaril to veličastno delo, ki prikazuje živahno sceno vojakov in civilistov. S svojo globino in detajli izstopa med drugimi baročnimi mojstrovinami.

S tehnološkim napredkom lahko te mojstrovine in še mnogo drugih prinesemo iz muzejev v naše domove, s pomočjo televizorja Samsung The Frame. Ta inovativni televizor ni le naprava za gledanje različnih vsebin, je vrhunska tehnološka platforma, ki združuje umetnost, estetiko in funkcionalnost. Z Umetniškim načinom, ki omogoča, da televizor na steni izgleda kot umetnina iz galerije, boste lahko vsak dan uživali v lepoti najbolj priljubljenih umetniških del, kar vam jih ponuja svetovna zgodovina umetnosti. Ko je izklopljen, se televiozor v trenutku preobrazi v slikarsko platno, na katerem se lahko prikaže več kot 2300 umetniških del iz različnih muzejev in galerij z vsega sveta. Preprosto jih izberete in naložite iz aplikacije Trgovina z umetninami (Samsung ArtStore).

Poleg tega The Frame ne le prikazuje umetnine v svoji najboljši luči, temveč tudi ohranja njihovo pristno barvitost in detajle. S senzorjem svetlosti se samodejno prilagaja osvetlitvi prostora, kar zagotavlja optimalno izkušnjo gledanja. Prav tako se prikaz umetniškega dela samodejno izklopi, ko vas ni v prostoru, kar prispeva k varčevanju z električno energijo.

The Frame ne le združuje umetnost in tehnologijo, temveč tudi izjemno kakovost slike in zvoka. S tehnologijo QLED in tehnologijo kvantnih pik omogoča več kot milijardo resničnih barv, kar zagotavlja realističen prikaz vsakega detajla. Matiran zaslon zmanjšuje odboj svetlobe, kar ustvarja še bolj realistično sliko. Tehnologija SpaceFit analizira prostor in samodejno prilagodi zvok na optimalne lastnosti. Sistem Q-Symphony pa omogoča sodelovanje televizorja in zvočnikov soundbar za bogato zvočno izkušnjo ter dopolnjuje vizualno umetnost.

Za tiste, ki cenijo trajnost, televizor Samsung The Frame prinaša tudi okolju prijazne in trajnostne rešitve, kot je daljinski upravljalnik SolarCell, ki se napaja s sončno svetlobo. Poleg tega ima integrirano tehnologijo Knox, ki zagotavlja varnost vašega sistema pred morebitnimi vdori in grožnjami.

The Frame ni le televizor, je umetniško platno, galerija in vrhunska tehnološka naprava, ki vam omogoča, da vaš dom spremenite v pravo umetniško galerijo. S tem televizorjem se lahko resnično približate umetnosti in se prepustite čarom največjih umetniških mojstrov.