S tem prenosnim projektorjem lahko nepozabne filmske večere ustvarite kjerkoli

Vsi smo že doživeli tiste čarobne trenutke na kinematografskem platnu, ko nas je film popeljal v svet, ki je poln jasnih in živahnih barv.

. Zakaj bi se morali omejiti na ogled filmov v kinodvorani, ko pa lahko to izkušnjo prinesete kar v svoj dom ali kamorkoli drugam? S projektorjem The Freestyle 2 generacije lahko ustvarite svojo zasebno kinodvorano in doživite filme v novi dimenziji.

1. Popolna slika za resnično doživetje kina

S projektorjem Samsung The Freestyle 2. generacije se boste potopili v svet popolnoma jasnih podob. Zahvaljujoč Full HD visoki ločljivosti in tehnologiji, ki skrbi za izostrenost slike, boste lahko uživali v podrobnostih, ki jih prej niste opazili. Ni več potrebe po stiskanju oči pred majhnim zaslonom prenosnega računalnika – vaša najljubša serija ali film bo oživel na steni vaše sobe.

2. Neomejen kot gledanja

Ta prenosni projektor vas bo očaral s svojim dinamičnim kotom gledanja 180˚. To pomeni, da lahko projektor postavite praktično kjerkoli v sobi, gorski koči ali v garaži in še vedno boste imeli popoln pogled na projekcijo. Nikoli več ne boste skrbeli za popačene slike ali za to, da bi morali premikati celotno napravo, da bi dobili pravi kot gledanja.

3. Čaroben zvok

Kaj je odličen video brez vrhunskega zvoka? The Freestyle 2. generacije ima vgrajen tudi 360˚ zvočnik, ki nudi izjemno bogat zvok. Ni več potrebe po dodatnih zvočnikih ali zapletenih nastavitvah, da bi dobili odličen zvočni užitek. Ta projektor bo napolnil vsak kotiček vaše sobe z jasnim in močnim zvokom, ki bo oživil vsako zabavo.

4. Prenosljivost in vsestranskost

Vsestranskost je še ena prednost tega projektorja. Ta projektor je prenosen, kar pomeni, da ga lahko enostavno premikate iz sobe v sobo. Poleg tega ga lahko vzamete s seboj na teraso ali balkon. Ne glede na to, kje se odločite uživati v svojem najljubšem filmu, bo ta projektor sledil vašim željam. Prav tako se popolnoma zlije s svojo okolico. Če ga namestite v spalnico, v ambientalnem načinu služi kot prijetna nočna lučka, ki ustvarja pravo vzdušje za sprostitev.

5. Velik zaslon za kinematografsko vzdušje

Z impresivno velikim zaslonom, ki se razteza do kar 254 centimetrov, boste v svojem domu z lahkoto ustvarili pravo kinematografsko vzdušje. Vi poskrbite le za pokovko in osvežilne pijače, za ostalo pa poskrbi  The Freestyle 2. generacije. Krasno, kajne?

6. Trajnost in dolga življenjska doba:

Vemo, da proračun ni vedno najbolj obilen, zato je pomembno omeniti, da je življenjska doba LED luči na tem projektorju več kot 30.000 ur. To pomeni, da boste lahko uživali v svojih najljubših filmih in oddajah še mnogo let, brez skrbi glede menjave svetilke.

Samsung The Freestyle 2. generacije je naprava, ki bo spremenila način, kako doživljate svet video in avdio vsebine … Po besedah portala Home Theater Review, kjer so mu podali oznako Izbor uredništva, je: “The Freestyle 2. generacije  edinstven prenosni projektor, ki želi vašo izkušnjo zabave dvigniti na naslednjo raven, saj počne vse. Ta naprava “vse v enem” ne zagotavlja le impresivnih vizualnih prikazov, temveč tudi izjemno uporabniško izkušnjo z gladko samodejno nastavitvijo.” Recenzent je še podal: “Glede na to, kako uspešno so bile implementirane številne funkcije in glede na gladko avtomatizirano nastavitev si ta naprava zlahka zasluži urednikov izbor kot prenosni projektor. The Freestyle 2. generacije je nedvomno sprememba v svetu domače zabave.”

Zakaj bi se zadovoljili s klasičnim ogledom filmov, ko lahko ustvarite pravo kinodvorano kar v svojem domu? Samsung prenosni projektor The Freestyle 2. generacije vam ponuja vse, kar potrebujete za nepozabne filmske večere, ne glede na to, kje se nahajate. Uživajte v življenju v polni barvni in zvočni resničnosti – to je prava izkušnja! Pustite domišljiji prosto pot in ustvarite čarobne večere, obkroženi z najljubšimi filmi, najdražjimi prijatelji in slastnimi prigrizki. Filmski večeri niso nikoli bili tako osupljivi in nepozabni kot so zdaj, z naprednim prenosnim projektorjem The Freestyle 2. generacije.

Nov način zabave vam bo zagotovo polepšal dneve in večere. Ne zamudite ponudbe, kjer ob njegovem nakupu prejmete še baterijo za brezskrbno uživanje v nepozabnih trenutkih. Ta edinstvena priložnost velja le do 29.10.2023. Več o ponudbi: tukaj.