Rebeka Tomc razkriva kako Galaxy S24 Ultra poganja kreativnost

Izjemen Galaxy S24 Ultra jo je navdušil!

V svetu, kjer je digitalna prisotnost postala ključni element osebne in profesionalne identitete, Rebeka Tomc, poznana vplivnica in ustvarjalka vsebin, deli svoje izkušnje z uporabo napredne tehnologije pametnega telefona Samsung Galaxy S24 Ultra. Rebeka razkriva, kako je zgradila svojo uspešno kariero v digitalnih medijih, kakšno vlogo igra tehnologija v njenem delu in kako telefon Galaxy S24 Ultra služi kot njen nepogrešljiv sopotnik v svetu ustvarjalnosti.

Od samouka do profesionalne ustvarjalke

Rebeka se je v svet družbenih medijev podala kot popoln samouk. »Samo začela sem snemati in objavljati. Se mi zdi da se največ naučiš skozi svojo izkušnjo in projekte,« pravi Rebeka. Ta pristop ji je omogočil, da razvije avtentičen glas in edinstven slog, ki odmeva pri njenih sledilcih. Njeno glavno vodilo je, da pokaže, da TikTok ni le prostor za skeče, ampak se lahko podjetja predstavijo na bolj inovativen način, brez vrste humorističnih vložkov. Navdih za svoje objave najpogosteje črpa iz druženj z navdihujočimi ljudmi, ki jo obkrožajo, kar ji omogoča, da v svoje delo vnaša sveže in relevantne vsebine.

Orodja, ki poganjajo ustvarjalnost

Za uspešno delovanje v svetu družbenih medijev Rebeka poudarja pomen zanesljive tehnologije. »Ne zmorem brez laptopa, definitivno telefona in kamere,« priznava. V tem kontekstu Galaxy S24 Ultra izstopa kot ključni element njenega ustvarjalnega nabora naprav. Telefon z izjemnimi zmogljivostmi in naprednimi funkcijami ji omogoča, da svoje ideje uresniči brez kompromisov.

Galaxy S24 Ultra: Več kot le telefon

Za Rebeko je Galaxy S24 Ultra veliko več kot le pametni telefon, je sopotnik, ki jo spremlja na vsakem koraku njenega ustvarjalnega potovanja. Posebej izpostavlja kakovost kamere, ki ponuja izjemne možnosti za snemanje vsebin v vsakdanjem življenju. Poleg tega so jo navdušile tudi nove funkcije umetne inteligence, kot je ChatGPT, ki so postale njen vsakdanji pomočnik pri kreiranju in urejanju vsebin.

Umetna inteligenca: Prihodnost ustvarjalnosti

Rebeka verjame, da funkcije umetne inteligence, ki jih ponuja Galaxy S24 Ultra, prinašajo revolucijo v proces ustvarjanja vsebin. »Največja prednost je ta, da ti lahko funkcije UI zelo olajšajo in pohitrijo proces dela,« poudarja. S temi orodji lahko Rebeka izboljša kakovost svojih fotografij, videoposnetkov in besedil, kar ji omogoča, da se osredotoči na tisto, kar ima najraje – ustvarjanje zgodbe skupaj s svojimi sledilci.

Izjemen pomočnik Samsung Galaxy S24 Ultra

Rebeka Tomc Galaxy S24 Ultra opisuje kot »top pripomoček za vsakega ustvarjalca vsebin«. Njena izkušnja z napravo potrjuje, da visokokakovostna tehnologija lahko bistveno prispeva k uspehu v svetu družbenih medijev. Z Galaxy S24 Ultra ima Rebeka vse, kar potrebuje na dosegu roke – od snemanja visokokakovostnih vsebin do njihovega urejanja in deljenja z občinstvom po vsem svetu.

Barve Galaxy S24 serije

V svetu, kjer je hitrost, kakovost in inovativnost ključnega pomena, Galaxy S24 Ultra Rebeki Tomc in podobnim ustvarjalcem omogoča, da svoje vizije spremenijo v resničnost. S to napravo Samsung dokazuje, da je pravi partner za tiste, ki želijo preseči običajne meje in v digitalni dobi pustiti neizbrisen pečat.

Vsi trije modeli nove Galaxy S24 serije so v Sloveniji že na voljo, in sicer v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijoličasto in titan rumeno. Barve telefonov Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa so: oniks črna, marmorno siva, kobaltno vijolična in jantarno rumena[1].

Raziskujte telefone Galaxy S24 serije z UNIversity brezplačnim preizkusom!

Ste navdušeni nad najnovejšo tehnologijo in bi radi izkusili vrhunsko zmogljivost serije S24 v vašem vsakdanu? Ste študent ali študentka, ki hrepeni po novih tehnologijah in napravah? UNIversity vam ponuja edinstveno priložnost, da se brez obveznosti prepričate o kvaliteti in inovacijah, ki jih prinaša naša najnovejša serija pametnih telefonov.

Prijavite se in morda boste med prvimi, ki boste imeli posebno priložnost 7 dni preizkusiti sinergijo pametnih telefonov z napravami iz serije Galaxy.

Preizkusite brezplačno zdaj!

[1] Barve se lahko razlikujejo glede na trg in mobilnega operaterja.