Raziščite nove neverjetne televizorje Samsung – učinek WOW, ki vas bo pustil brez besed

Že dolgo iščete televizijo, ki vas bo popolnoma navdušila ter pustila brez besed?

Prišli ste na pravo mesto, kajti Samsung predstavlja nove neverjetne televizorje OLED, ki spremenijo dnevno sobo v pravo kino dvorano. OLED tehnologija ponuja izjemno kontrastno razmerje in popolno črno barvo, kar zagotavlja bolj živahne in realistične barve ter izboljšano osvetlitev. Vi in družina se ne boste znali več odlepiti od tega zaslona, saj vas bo povsem potegnil v dogajanje na njem.

Sinergija tehnologije in kakovosti

Televizorji so postali nepogrešljiv del našega vsakdanjega življenja. Ne samo, da nam omogočajo ogled najljubših oddaj in filmov, ampak so tudi središče naših zabav s prijatelji in družino. S televizorjem lahko uživamo v vrhunski kakovosti slike in zvoka, hkrati pa se lahko sprostimo ob gledanju naših najljubših vsebin. Novi Samsung televizorji OLED 2023 ponujajo velike zaslone s premerom od 139 do izjemnih 195,5 centimetrov (55-, 65- in 77-palčni modeli), ki zagotavljajo izjemno kakovost slike in doživetje zaslona. Najnovejša linija OLED je opremljena z nevronskimi kvantnimi procesorji, ki ohranjajo ključne prednosti tehnologije OLED, hkrati pa izboljšujejo omejitve pri njeni svetlosti in prikazu barv. Vsebina filmov bo odslej izstopala z zaslona, saj je slika optimizirana tako, da so svetle beline in najglobje črnine ostre in jasne. S Quantum HDR OLED+ boste uživali v bogatem kontrastu, ki ga omogoča zmogljiv procesor, ki dinamično določa tone vsakega prizora.

Izjemno realistična izkušnja

Ne glede na to, ali uživate v filmu visoke ločljivosti, gledate rokometno tekmo v živo ali si ogledujete domače videoposnetke vaše družine, vse to doživite v ostri ločljivosti 4K z zmogljivim procesorjem nadgrajenim z umetno inteligenco.

Ste imeli doslej občutek, da vaša televizija ne prikazuje barv najbolje in prizori izpadejo nepristno? Svoje najljubše filme, igre in druge vsebine boste sedaj videli v povsem novi luči zaradi izjemne kakovosti slike v celotnem razponu barv. Poleg tega bodo izjemno čisti tudi črnimi odtenki. Tehnologija omogoča več kot milijardo barvnih odtenkov, ki jih poganja tehnologija QD, v kombinaciji z 8,3 milijona samosvetlečih pik (izjemno hitro preklapljanje majhnih lučk) razkriva praktično neomejen kontrast.

Estetika in uporabnost v enem

Samsung novi OLED televizorji so zasnovani z modernim in elegantnim dizajnom, ki bo brez dvoma postal osrednji del vašega doma. Njihova tanjša zasnova in minimalistični okvirji omogočajo, da se popolnoma zlijejo z vašim interierjem ter ustvarijo pravi WOW učinek, ko so vklopljeni. Samsung OLED televizor je z neverjetno tankim in elegantnim profilom naravnost osupljiv. Skrili boste lahko vso kabelsko gnečo in uživali v večjem zaslonu s Samsung zasnovo Infinity One Design s funkcijo Slim One Connect.

Ne glede na to, ali iščete televizor za dnevno sobo, spalnico ali katero koli drugo sobo v vašem domu, Samsung OLED televizorji zagotavljajo izjemno estetiko in uporabnost v enem.

Znašli se boste v središču dogajanja

Zvok je ključni vidik gledanja televizije. Čeprav sodobni televizorji ponujajo izjemno kakovost slike, je brez kakovostnega zvoka celotna izkušnja nezanimiva. V večini televizorjev vgrajeni zvočniki pogosto ne zagotavljajo poglobljenega zvoka in ob poslušanju glasbe na televizorju ne čutimo nič posebnega. Zvok, ki napolni prostor in vam da občutek, kakor da ste pod koncertnim odrom pa zagotavlja novi Samsung OLED. Sobo boste napolnili z zvokom in vas postavil v središče dogajanja z vgrajenima tehnologijama Dolby Atmos® in Sound Remastering, ki s pomočjo umetne inteligence predela vsak zvočni objekt in tako zagotovi, da so glasovi jasni, da so zvoki iz okolja popolnoma zajeti in da je glasnost vsake komponente ravno pravšnja.

Ob prednaročilu vas čakajo čudovita darila – telefoni Galaxy

Če vas vse izjemne lastnosti novih televizorjev Samsung OLED še niso povsem prepričale, da bi prednaročili novi televizor že sedaj, bo to skoraj zagotovo naredila izjemna ponudba ob prednaročilu. Samsung namreč za vsako prednaročilo televizorja iz nove linije Neo QLED in OLED namreč podarja najljubše pametne telefone Galaxy. Ob prednaročilu modelov OLED 55” ali OLED 65” in Neo QLED 55” ali 65” ter modela Neo QLED 8K 65” kot darilo prejmete pametni telefon Galaxy A53 5G. Ob nakupu modela Neo QLED 8K 75” prejmete pametni telefon Galaxy S21 FE, pri nakupu modela Neo QLED 8K 85′ pa pametni telefon Galaxy S22. Akcija traja od 20.3. do 9.4.2023. Za prednaročilo in več informacij o akciji obiščite spletno stran Samsung.