Novi telefon serije Galaxy S23 je ultimativni telefon za vodenje lastnega podjetja od koder koli

Dnevne obveznosti se niso niti še dobro začele, pa že prebirate sporočila, e-pošto in si ogledujete seznam opravil za dan, ki je pred vami.

Poskušate narediti načrt, kako bi čas kar najbolje izkoristili in hkrati našli še nekaj časa za kosilo s prijatelji ter večerni obisk kina.

Pri vsem tem vam je lahko v veliko pomoč tehnologija. Samsung premika meje vsestranskosti z novo generacijo pametnih telefonov. Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ in Galaxy S23 so telefoni, ki predstavljajo najbolj inovativno serijo pametnih telefonov Galaxy doslej. Prinašajo izboljšano produktivnost, neskončne možnosti prilagajanja individualnim potrebam in vrhunsko zmogljivost, zaradi katerih je vsakdanje življenje še bolj izpolnjeno.

Brezhibni posnetki za spletne strani in družbena omrežja

Brez domišljije je skoraj nemogoče začeti kakršen koli ustvarjalni proces ali uresničiti idejo. V današnji živahni digitalni dobi, svojo ustvarjalnost najpogosteje izražamo prav s fotografijami in videi, ki nastajajo v gibanju kjerkoli in kadarkoli, tudi ponoči.

Telefoni Galaxy S23 serije omogočajo snemanje vrhunskih fotografij in videov ne glede na fotografovo znanje. Z izboljšanimi zmogljivostmi funkcije Nightography lahko ujamete najbolj nepozabne trenutke tudi pri slabih svetlobnih pogojih. Če vaš posel med drugim temelji tudi na kakovostni vsebini za družbena omrežja in spletne strani, ga boste s tem novim telefonov iz serije Galaxy S23 zagotovo ponesli na višji nivo.

Veliko možnosti za večopravilnost in tudi zabavo

Poslovne obveznosti pogosto zahtevajo odpiranje, primerjavo in usklajevanje več digitalnih dokumentov hkrati, kar pogosto zahteva povezavo več naprav.

Funkcija Multi Control na Galaxy S23 Ultra omogoča enostavno kopiranje in lepljenje za vse, ki morajo prenašati zapiske iz ene naprave v drugo na poti, med sestanki. Za hiter in enostaven vnos podatkov je vgrajeno tudi S Pen pisalo, ki je lahko nadvse uporabno kreativcem, ki so se pri risanju odločili papir zamenjati za zaslon.

Zahvaljujoč mobilni platformi Snapdragon® 8 Gen 2 bodo na svoj račun prišli tudi igralci videoiger, saj gre za najzmogljivejšo in najučinkovitejšno platformo doslej na pametnem telefonu Galaxy.

Tudi če se popolnoma potopite v delo ali svet iger, vam ni treba skrbeti, da bi se baterija izpraznila, saj imajo vsi modeli močne baterije, ki zdržijo dlje. Brezmejno igranje iger omogočajo tudi impresivni zasloni z zmanjšano ukrivljenostjo in večjo ravno površino za vrhunsko izkušnjo realistične slike.

Za tiste, ki pred spanjem namesto knjige raje pogledate serijo ali film, morda brskate po družbenih omrežjih, je na voljo funkcija Enhanced Comfort, ki samodejno prilagodi barve in kontrast zaslona, da lahko uživate v izbranih vsebinah uživate maksimalno, brez naprezanja oči.

Funkcionalnost, estetika in trajnost

Vsi trije modeli telefonov Galaxy S23 serije so kupcem na voljo v štirih moderno elegantnih barvah: fantomsko črni, kremni, barvi sivke in zeleni. Dizajn telefonov je še bolj dovršen. Osnovna modela, Galaxy S23 in Galaxy S23+ imata poglobljene zadnje kamere in posledično manjšo izboklino na hrbtni strani telefona. Galaxy S23 Ultra pa s svojo nekoliko manj zaobljeno obliko in na videz ostrim robovom nadaljuje izročilo priljubljene Note serije.

S23 serija pametnih telefonov Galaxy je zasnovana s poudarkom na boljši prihodnosti in ustvarjanju bolj zdravega planeta. Povečana je uporaba komponent iz recikliranih materialov (v primerjavi z Galaxy S22 serijo), kot sta recikliran aluminij in steklo, reciklirana plastika iz zavrženih ribiških mrež, sodi za vodo in plastenke iz polietilen tereftalata (PET).

Poudarek na trajnosti dokazuje tudi novo zaščitno steklo Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, ki zagotavlja odpornost in vzdržljivost ter vsebuje 22 % recikliranih materialov. Celotna serija pametnih telefonov Galaxy S23 je nosilec certifikata UL ECOLOGO®, ki zagotavlja, da izdelek zmanjšuje vplive na okolje in s tem prispeva k ohranjanju narave.

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam podarimo do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši Samsung Galaxy napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o akciji in vse pogoje najdete na spletni strani Samsung.