Kuhinja ni več le prostor za pripravo hrane, temveč prostor, kjer smo lahko ustvarjalni

Turobni dnevi, sonce (pre)malokrat poboža, in potem še dolge dneve bdimo v službi, ker je toliko nujnih stvari.

Po vsem tem res potrebujemo nekaj, da nas razvedri. Nekateri imajo knjige, drugi šport, brez katerega ne morejo in jih spravi v dobro voljo po dolgem dnevu. Tretji radi igrajo razne spletne igre, s katerimi prebudijo otroka v sebi ter tekmujejo v virtualnem svetu. Imamo pa tudi takšne, ki neskončno uživajo v pripravi hrane in se v kuhinji res sprostijo. Hrepenijo po večerih ali prostih popoldnevih, ko pripravljajo hrano za družino ali prijatelje in v kreativni norosti ustvarjajo različne jedi. Ker pa ni vse le v hrani, pač pa je pomembna tudi kuhinja, mora biti ta simpatična. Še posebej pomembni so aparati in za popolno kuhinjo v tem pogledu poskrbi Samsung.

Hladilnik Samsung Bespoke vam bo padel v oči, saj ga lahko sami unikatno oblikujete po svoji meri. Izberete kombinacijo aparata, ki vam ustreza in se nato odločite še med številnimi barvami in zaključki. Tako bo vaša kuhinja resnično nekaj edinstvenega. Eleganca in prefinjenost v vsakem kotičku vaše kuhinje, ki bo v notranjost vnesla fransocki pridih. To prinašajo površine s steklenimi in kovinskimi ploskvami v različnih barvah in slogih, ki omogočajo personalizacijo dizajna. Eleganten dizajn ravnega sprednjega dela, ki je na voljo v prepoznavnih barvah, kot so nebesno modra, sivkina, srebrna, bela, črna, roza, bež in smaragdno zelena, se odlično prilega različnim stilom dekoriranja. Pri podjetju Samsung so pozornost namenili tudi pravilni širini, ki meri natanko 60 cm, da se hladilnik lažje ujema z ostalimi kuhinjskimi elementi. Hladilniki so na voljo v več različicah, prednost linije pa je možnost kombinacije več hladilnikov, ki skupaj ponujajo harmonično celoto.

Ker je pomembna tudi notranjost in ne le zunanjost je hladilnik s francoskimi vrati meri opremljen z najnovejšimi Samsung inovacijami za shranjevanje in hlajenje. Središče za pijačo in dvojni avtomatski ledomat omogočata članom gospodinjstva hiter dostop do hladnih pijač in je popolna stvar za vse piknike in zabave, ker končno ne bo zmanjkalo ledu.

Tudi vaši otroci stojijo pred odprtim hladilnikom in se ne morejo odločiti, kaj bi jedli? Ja, grozno! Ta hladilnik zato poskrbi, da bodo živila ostala sočna in sveža dvakrat dlje, četudi vrata hladilnika pogosto odpiramo in s tem spreminjamo temperaturo in nivo vlage. Twin Cooling Plus™ tehnologija v hladilniku in zamrzovalniku poskrbi za optimalno temperaturo in vlažnost z neodvisnim hlajenjem. Bolje ohranja hrano in vzdržuje njen okus s preprečevanjem mešanja vonjav.

Vsakdo si izbere en dan v tednu, ko opravi nakup hrane. Takrat je voziček popolnoma poln, saj kupimo hrano za cel teden. Ko pridemo domov je naša edina želja, da ima hladilnik dovolj prostora in nimamo skrbi, kam bomo pospravili vso hrano. Hladilniki Samsung imajo posebno SpaceMax™ tehnologijo, ki zagotavlja več prostora v notranjosti – vendar enako zunanjo velikost. Tehnologija uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost. Zato se v notranjosti sprosti dodaten prostor brez povečanja zunanjih dimenzij.

Ljudje postajamo eno s tehnologijo in jo želimo imeti povsod, tudi v naši kuhinji. Ekosistem gospodinjskih aparatov Samsung deluje v okviru inovativnega pametnega doma in naredi vsak prostor futurističen. Aplikaciji Smart Home in SmartThings omogočata brezhibno povezavo in sinhronizacijo več domačih naprav Samsung za ustvarjanje resnično inteligentnega domačega sistema. Napredni hladilniki, televizorji, pečice in pralni stroji so hrbtenica takšnega sistema, ki ga bogatijo s svojimi naprednimi funkcijami. Eden takih izdelkov je model hladilnika Family Hub™. Prinaša vse prednosti prilagodljive programske opreme, ki s pomočjo umetne inteligence omogoča izboljšanje uporabniške izkušnje celotne družine.

Ekosistem ne skrbi samo za povezanost naprav, pač pa tudi za vaš čas. Vsi, ki radi kuhamo, vemo, koliko časa lahko porabimo za pripravo okusnega obroka. A prav tehnologija nam ga lahko občutno skrajša in popestri. V tem pogledu vam bo zagotovo všeč pečica Samsung Dual Cook za bolj prilagodljivo pripravo obrokov. Zahvaljujoč sistemu Dual Cook lahko v pečici hkrati pripravljate dve jedi na dveh različnih conah. Da jedi ne bodo prekuhane ali suhe, je na voljo sistem kuhanja Air Sous Vide, ki poskrbi za enakomerno porazdelitev toplote v pečici. Tehnologija AI Pro Cooking lahko prepozna sestavine, ustrezno optimizira nastavitve in spremlja hrano med kuhanjem in prepreči, da bi bila preveč ali premalo kuhana.

Za tiste hitre obroke ali manjše “gastro” posege je na voljo tudi elegantna Samsung indukcijska kuhalna plošča, s katero boste lahko hitro in enostavno pripravili karkoli boste želeli. Z možnostjo Flex Zone ste lahko prepričani, da bo na vaši kuhalni površini dovolj prostora za vse.

In ker vemo, da se lahko v 5 letih zgodi marsikaj, vam ob nakupu izbranih hladilnikov podarjamo kar 5-letno garancijo. Za več informacij o akciji obiščite spletno stran Samsung.

No, zdaj je pa čas, da si oblečete predpasnik in gremo v kuhinjo!