Dnevni razpored za INmusic festival #16 razkrit! Omejeno število dnevnih vstopnic na voljo!

Posamezne dnevne vstopnice so na voljo izključno v spletni trgovini INmusic festivala!

Posamezne dnevne vstopnice po ceni 89 EUR (+ stroški transakcije) za prvi in tretji dan festivala ter posamezne dnevne vstopnice za drugi dan festivala po ceni 94 EUR (+ stroški transakcije) je mogoče kupiti izključno preko uradne spletne trgovine INmusic festivala. Število razpoložljivih posameznih dnevnih vstopnic je omejeno, v primeru, da se ne prodajo do takrat, bo mogoče vstopnice kupiti na blagajni na festivalskem vhodu. Dnevne vstopnice so idealne za obiskovalce, ki ne morejo prisostvovati vsem trem festivalnim dnevom, medtem ko je enodnevna vstopnica veljavna le za natančen festivalni dan, za katerega je kupljena, to pomeni, da vstopnica kupljena za tretji festivalni dan ni veljavna za prvi ali drugi dan festivala.

Kot najdaljše tekoči večdnevni zunanji festival v Hrvaški INmusic ostaja zvest spodbujanju festivalske kulture v Hrvaški, zato so tridnevne vstopnice po neverjetni ceni samo 99 EUR še vedno na voljo preko uradne spletne trgovine INmusic in ostajajo najbolj dostopen in ugoden način uživanja v nekateri najboljši živi glasbi in umetnikih na svetu. Tridnevne vstopnice za INmusic festival #16 po ceni 99 EUR so na voljo preko uradne festivalske spletne trgovine, prav tako pa so na voljo tudi sedemdnevne festivalske kamping vstopnice za samo 49 EUR.

PRVI FESTIVALSKI DAN (ponedeljek, 24. junij 2024) – The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods, Deadletter & mnogi drugi
DRUGI FESTIVALSKI DAN (torek, 25. junij 2024) – Hozier, Paolo Nutini, Gossip, Dogstar, Sprints & mnogi drugi
TRETJI FESTIVALSKI DAN (sreda, 26. junij 2024) – The Smashing Pumpkins, Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Ibibio Sound Machine, Descartes a Kant & mnogi drugi

INmusic festival #16 se bo odvijal na Otoku Mladosti ob jezeru Jarun v Zagrebu od 24. do 26. junija 2024. Sedemdnevni festivalski kamp bo odprt od 21. do 28. junija 2024.

Več vas čaka na: www.inmusicfestival.com.