Baletna virtuoza Ana Klašnja in Lukas Zuschlag uživala v Bohinju

V srcu prečudovite pokrajine Bohinja, kjer se neokrnjena narava in čist gorski zrak prepletata v pravljično kuliso, so nedavno gostili dva izjemno nadarjena in simpatična gosta .

V hotelu Sunrose7 v Bohinju sta gostovala dolgoletna prijatelja in soplesalca Ana Klašnja in Lukas Zuschlag. Tako kot za vse goste, sm tudi zanju ustvarili nepozabno doživetje začinjeno s kulinarično ekstazo našega priznanega chefa Jožeta Godca in vinsko spremljavo sommelierja Uroša Lukše.

Čeprav se zdi, da nam je poletje letos malce zagodlo z vremenom, lahko rečemo, da sta naša simpatična gosta izbrala prečudovita dneva za oddih v Bohinju.

Popoldanske ure prvega dne sta Ana in Lukas izkoristila za druženje ob vodi na vrtu. Uživala sta ob mamljivi ponudbi koktejlov ter se prepustila toplim sončnim žarkom, prijetno osvežujoči vodi in »objemu« čudovite narave, ki se z biofiličnim oblikovanjem prostora naravno zliva s hotelom.

Popoln recept za sprostitev in poletno osvežitev.

Ko se je ozračje malce ohladilo, Ana in Lukas niti pomišljala nista, kje preživeti preostanek večera. Žuborenje potočka, prijeten goski zrak in nebo polno zvezd. Kakšna čudovita uvertura v zaključek popolnega dne.

Bilo je kratko, vsekakor pa sladko. Vabimo tudi vas, da se prepustite čaru hotela Sunrose 7 v Bohinju in izjemnim okusom našega chefa Jožeta Godca na kulinaričnih večerih.

Tukaj smo, da skupaj z vami in za vas ustvarimo nepozabno pravljico.