Dišava, ki vas bo preprosto navdušila

Bruno Banani Magnetic Woman predstavlja pravo čarobnost za ženske, ki se zavedajo svoje izjemne privlačnosti in so ponosne na svojo moč.

Ta dišava je kot uročen koktajl, ki združuje čutno cvetlično harmonijo z osupljivim sadnim vrhuncem. Ob prvem stiku z njo vas prevzame svežina, ki vas prebudi in poživi, nato pa vas z lahkoto popelje v svet čutnih cvetlic, ki vam podarijo občutek ženstvenosti in eleganco.

Magnetic Woman ni le dišava, ampak prava čarobnica, ki vam pomaga zasijati in prevzeti nadzor nad svojim svetom. Ta dišava je odraz vaše notranje moči, samozavesti ter izjemne privlačnosti. Z vsakim škropljenjem boste poudarile svojo edinstvenost in šarm ter se počutile nepremagljive.

Sprostite svojo neverjetno avro!

Bruno Banani je ustvaril gurmansko jantarno dišavo, ki očara čute. S čarobnimi cvetličnimi toni, note pralin in lesa, je Magnetic Woman dišava namenjena ženskam, ki imajo močno privlačnost. Mamljiva dišava se odpre z mešanico citrusnih not, spojenih s sočnostjo arome hruške in črnega ribeza. Elegantno in zapeljivo srce dišave gradijo note razkošnega jasmina, ki se prepleta s kremastimi toni akorda gianduja čokolade in kančkom grenko-sladkega kakava. Žametna osnova (baza) z notami cedrovine in toplega kašmirja deluje mamljivo na vaši koži.