Kendall Jenner razkriva skrivnost za polne trepalnice

Ne boste vrjeli, da je njena najljubša maskara na voljo za samo 15 €!

V svetu lepote je vsaka nova tehnika za lepše trepalnice dobrodošla, zlasti če jo deli ena od svetovno znanih manekenk, kot je Kendall Jenner. Nedavno je Jenner presenetila svoje sledilce na TikToku z novo metodo za doseganje polnejših in gostejših trepalnic, ki je takoj pritegnila pozornost oboževalcev. Metoda, je seveda, vsem zelo dobro poznana, presenetila pa nas je njena izbira maskare.

V kratkem videu, ki ga je delila na svojem profilu, Kendall korak za korakom razloži svoj trik za oblikovanje popolnih trepalnic. V videu lahko opazimo, kako uporablja različne tehnike nanašanja maskare in drugih izdelkov za nego trepalnic, da doseže želeni učinek.

Pomembno pa je, da Jenner poudarja tudi pomen nege trepalnic in uporabo kakovostnih izdelkov, ki ne škodujejo njihovi strukturi. Kendall je negovanje trepalnic začela s kodralnikom, nato pa si je na konice trepalnic nanesla novo maskaro L’Oreal Paris Panorama, ki v dm-u stane 14,90 evra.

Kendall Jenner je s svojim TikTok videom znova dokazala svoj vpliv v svetu lepote in modne industrije ter svojo zavezanost deljenju koristnih nasvetov s svojimi sledilci. Njena skrivnost za polnejše in gostejše trepalnice je tako postala nova točka pogovora med ljubitelji lepote po vsem svetu in v velikih poslovalnicah je Kendall tudi razprodala novo maskaro. Ste jo že poskusili? 

Vir fotografij: Instagram