Lepotni trik: Kako doseči večji volumen las v samo dveh korakih?

Ta lepotni trik vam bo pomagal doseči želeni volumen, ne da bi zapravljali ure za pripravo.

Vsi si želimo imeti lase polne volumna in življenja, vendar to ni vedno enostavno doseči. Medtem ko obstaja veliko izdelkov na trgu, ki obljubljajo večji volumen, se lahko pogosto izkažejo za nekoliko neučinkovite ali pa zahtevajo veliko časa in truda.

Toda kaj pa, če vam povemo, da lahko dosežete večji volumen las v samo dveh preprostih korakih? Da, prav ste slišali! Ta lepotni trik vam bo pomagal doseči želeni volumen, ne da bi zapravljali ure za pripravo.

Korak 1: Uporaba suhega šampona

Suhi šamponi so lahko vaš najboljši prijatelj, ko gre za dodajanje volumna lasem. Namesto da bi si umili lase, poskusite uporabiti suhi šampon, ki bo absorbiral odvečno olje in dajal lasem teksturo ter dvignil korenine. Preden začnete s stylingom, enakomerno razpršite suhi šampon po lasišču in laseh ter ga nežno vtrite. Počakajte nekaj minut, da se šampon dobro vpije, nato pa ga prečešite ali razčešite z glavnikom. Videli boste, kako se bodo vaši lasje dvignili in dobili občutek polnosti.

Korak 2: Oblikovanje z volumenskim pršilom

Po uporabi suhega šampona je čas, da dodate še nekaj dodatnega volumna z uporabo volumenskega pršila. Volumensko pršilo bo dodalo dodatno teksturo in dvignilo vaše lase, kar bo povečalo videz volumna. Enakomerno razpršite volumensko pršilo po laseh, pri čemer se osredotočite na korenine in spodnje dele las. Nato jih nežno zmešajte s prsti ali glavnikom in oblikujte po želji. Vaši lasje bodo videti polnejši in bolj voluminozni, brez težav.

S temi dvema preprostima korakoma boste lahko hitro in učinkovito dodali večji volumen svojim lasem, ne da bi porabili veliko časa ali truda. Ta lepotni trik je odličen za vsakodnevno uporabo ali pa kot rešitev za tiste dni, ko potrebujete hitro osvežitev svojega videza. Zdaj, ko veste, kako doseči večji volumen las v samo dveh korakih, nič več ne boste morali skrbeti glede svoje frizure!