Kratke frizure na vrhu: Trendi za pomlad 2024!

Kratke frizure prevzemajo prvo mesto med lepotnimi trendi pomladi 2024

Če ste se spraševali, ali smo že preboleli trend striženja las, nismo. Bob pričeske še vedno vodijo trende, in vedno več deklet se odloča za to spremembo. Zakaj? Kratka dolžina je sveža, elegantna, praktična, urejena in obenem malce drzna. Zato ostaja klasična in priljubljena med zvezdnicami, kot so Hailey Bieber, Sydney Sweeney, Gigi Hadid in Elsa Hosk.

Pomlad je čas preobrazbe in svežino, tako na področju mode kot tudi lepote. Medtem, ko smo v preteklih sezonah opazovali prevlado dolgih, razkošnih las, se trendi hitro spreminjajo, in letos je kratka frizura tista, ki prevzema središče pozornosti. S svojo drznostjo, svežino in preprostostjo kratke frizure pritegnejo pozornost in izražajo samozavest.

Kratke frizure že dolgo veljajo za sinonim samozavesti in močnega značaja. Pomlad 2024 pa prinaša novo dimenzijo tega trenda. Namesto klasičnih, strukturiranih kratkih frizur, ki so bile prej pogoste, so zdaj v ospredju bolj naravni, neurejeni videzi. Raztrgani robovi, mehki prehodi in igra tekstur so tisto, kar naredi kratko frizuro še bolj polno in polno karakterja.

Eden od ključnih razlogov, zakaj kratka frizura postaja tako priljubljena, je njena prilagodljivost in enostavnost vzdrževanja. S pravilno izbrano kratko frizuro je jutranja rutina hitra in enostavna. Poleg tega je kratka frizura primerna za širok spekter tekstur las in oblik obrazov, kar pomeni, da je primerna za praktično vsakogar.

Vir fotografij: Instagram