Nekaj lepotilnih nasvetov, s katerimi boste zablesteli na decembrskih zabavah

Ko izberemo popolno kombinacijo oblačil, je potrebno poskrbeti še za kožo.

Pričel se je čas prednovoletnih zabav, na katerih, seveda, želimo nadoknaditi vso zabavo minulega leta in ob tem predvsem zablesteti. Potem ko izberemo popolno kombinacijo oblačil, je potrebno poskrbeti še za kožo na obrazu in telesu, saj praznične oblekice slovijo kot oblekice, ki razkrijejo gola ramena, dekolte, roke, hrbet ali noge. Suho kožo zakrivijo veter, vlaga in mraz, pa tudi suh zrak v prostorih, a s pravo nego se lahko temu izognemo in se škodoželjnim dejavnikom navkljub pohvalimo z zdravo sijočo kožo.
Sproščujoča kopel s pilingom

Z zrnatim pilingom najlažje dosežete mehko in gladko kožo. Svetujemo vam, da si naredite sproščujočo kopel in se v njej namakate toliko časa, da se kože resnično zmehča. Nato nanjo nanesite piling, še posebej ste pozorni na kolena in komolce, ga vmasirajte v kožo in ga nato pod toplim tušem sperite s kože. Vodne kapljice nežno z brisačo popivnajte s kože, nato pa v še vlažno kožo vtrite hranilno olje ali maslo za telo. Nežen piling naredite tudi na obrazu.  Svetujemo, da izberete takšnega z naravnimi granulami, kot je IDUN Minerals Smooting Face Scrub, ki aktivno odstranjuje odmrle kožne celice, a zaradi vsebnosti glicerina ohranja vlago v kožo.

Intenzivnost nege kože prestavite v višjo prestavo

Nizke temperature, hladen veter, suh zrak, volnena oblačila … Vse to so dejavniki, s katerimi se vsakodnevno srečujemo in izsušujejo našo kožo. Da ne bi podlegla pod njihovomi napori in se povsem izsušila, je potrebno intenzivnost nege kože prestaviti v višjo prestavo in poskrbeti za dodaten pljusk vlage. Na očiščeno kožo obraza tako nanesite koncentriran serum IDUN Minerals, obogaten s hialuronsko kislino, vitaminom B3 in jabolčno kislino, ki koži daje zaščito prav pred krutimi zunanjimi vplivi. Kožo na telesu negujte z bogato kremo za telo in oljem. Zmešajte oba izdelka v razmerju 2:1 in na ta način ustvarite popolno formula za suho in razdraženo kožo. Nato se vsaj za nekaj minut zavijte v prijetno odejo in telo razvajajte s skodelico čaja.
Preizkusite lepotilne gadgete

Uporaba soničnih naprav za čiščenje, masažo in nadaljnjo nego kože je v porastu. Zakaj? Ker so to “pametne mašince”, ki s svojim delovanjem povečajo delovanje čistilnih in negovalnih izdelkov. S soničnimi napravami lažje dostopamo do raznih izboklin na obrazu in poskrbimo, da so dodobra očiščene tudi, recimo, jamice ob nosu, in če z njimi vtiramo serum, poskrbimo, da ta prodre v še globlje plasti kože. Ob dosledni uporabi se koža resnično zahvali z zdravim in napetim izgledom, a učinek je zaradi pospešene cirkulacije viden že ob prvi uporabi.

Bleščice ostajajo decembrska zaprisega

Ko bo vaša koža enkrat gladka, napeta in sijoča, lahko učinek vašega truda vanjo še nekoliko okrepite in za “wow” efekt poskrbite z uporabo bleščic za telo, ki jih nanesite na tiste dele telesa, ki jih bo razkrivala vaša obleka.

Rdeči parček

Če s čim, potem lahko na veselodecembrski zabavi zablestite s pljuskom rdeče barve. Že samo, da z rdečo šminko uokvirite svoj nasmeh in vanjo oblečete nohtke, je ob negovani koži dovolj, da se prelevite v lepotno kraljico zabave. Priporočamo odtenek šminke Jordgubb in laka za nohte Jaspis, ki veljata za hit v bogatem IDUN Minerals asortimanu.