Shiseido razkriva novo dimenzijo lepote

Predstavljamo inovativno Vital Perfection negovalno linijo.

Shiseido, vodilno podjetje na področju visoko kakovostne nege kože, ponosno predstavlja svojo najnovejšo inovacijo – Vital Perfection negovalno linijo. Zasnovana z najnovejšimi znanstvenimi odkritji in bogato dediščino 151 let inovativnosti ter raziskav o negi kože, linija Vital Perfection predstavlja revolucionarno doživetje nege kože, ki nagovarja ključne vidike staranja.

Zakaj je Vital Perfection tako posebna?

Popolna linija za nego kože, ki pomaga prebuditi potencial kože in preprečuje vidne znake staranja: izgubo elastičnosti, nastanek gub in temnih madežev.

Edinstvena formulacija z ReNeura tehnologijo in KURENAI-TruLift kompleksom: Revolucionarna ReNeura tehnologija je srce Vital Perfection linije, ki deluje na obnovitvenem potencialu kože. Ta inovativna tehnologija krepi naravne mehanizme kože, povečuje njeno sposobnost absorpcije aktivnih sestavin in spodbuja obnovo celic.

Na podlagi novega odkritja o znanosti kože, pomaga povečati odpornost in elastičnost kože tudi kompleks KURENAI-TruLift Complex.*

Za sijočo kožo: Vital Perfection koži povrne naravni sijaj in enakomeren ten. Zmanjšuje videz pigmentnih madežev ter podari videz in občutek sveže, mladostne kože.

V boju proti staranju: Linija cilja na izrazne gube, izgubo čvrstosti in neenakomerno teksturo kože. Bogata z antioksidanti in hranili, Vital Perfection izdelki pomagajo zmanjšati vidne znake staranja in ohranjati mladostni videz kože.

Revolucionarna novost

Revolucionarna nega. Zbudite se izpopolnjeni, s preoblikovanim videzom.

Navdihnjen z vodilnimi svetovnimi raziskavami o obraznih mišicah in na podlagi nagrajenega odkritja Shiseida se novi Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate koncentrirani nočni serum bori proti povešeni koži z inovativnim pristopom, ki kljubuje učinkom gravitacije.

Nočni koncentrat, ki deluje medtem, ko spite. Formula z napredno tehnologijo LiftDynamic 4D vidno napne in oblikuje spodnje konture obraza.

Izkusite revolucionarno moč nočnega koncentrata Vital Perfection Liftdefine Radiance Night Concetrate. S svojo originalno teksturo spodbuja prodiranje učinkovin za intenzivno delovanje med spanjem.

PO ENEM TEDNU:

  • Koža je videti bolj napeta pri 87 % žensk in bolj oblikovana pri 91 % žensk
  • Konture obraza so na novo definirane pri 89% žensk

Uporabniški test je bil opravljen v sodelovanju s 102 ženskama. Klinični test je bil zaključen v sodelovanju s 33 ženskami.

Anne Hathaway, nova obraz Vital Perfection

Shiseido z veseljem napoveduje, da je oskarjevka Anne Hathaway postala globalna ambasadorka Vital Perfection linije. S svojo naravno lepoto, eleganco in zavezanim pristopom do samopodobe, Anne odraža vrednote Shiseido. Sodelovanje z njo ne predstavlja le promocije izdelkov, temveč tudi poudarja Shiseidovo predanost spodbujanju samopodobe in edinstvene lepote vsake posameznice.