Naj poletna kombinacija: Bel in zdrav nasmeh

Na prvi poletni dan so predstavili poletno kombinacijo za nego zob, tisto, za katero do sedaj niste vedeli, da jo potrebujete.

V poletje z zdravim in belim nasmehom

Če čakate na popolno priložnost, da pobelite svoj nasmeh, je še vedno čas. Maša Matavš razkriva:  „Poletje je popolna priložnost, da svojo samozavest okrepite z belim nasmehom. Z DNA WHITENING postopkom bodo vaši zobje bolj beli za do 18 odtenkov. Če se sprašujete, zakaj si morate ravno to poletje vzeti svojih 60 minut in se odpraviti na beljenje zob, naj vam razkrijemo, da nasmeh vpliva na vašo samozavest,  kjerkoli boste. Z belim nasmehom boste pustili dober prvi vtis in ker se vaš urnik zagotovo poleti nekoliko sprosti, rezervirajte svoj termin in uživajte v dolgo obstojnih rezultatih beljenja.”

To poletje INVESTIRAJTE V BEL NASMEH , ki bo trajal tudi naslednje poletje. Doseženi rezultati bodo vidni nekaj let ob ustrezni naknadni negi in vaši zavezanosti pravilni ustni higieni z izdelki Curaprox.

Sopotnik, ki ga to poletje MORATE imeti!

Spoznajte vašega idealnega sopotnika, ki meri le 9,5 x 6 cm in vsebuje vse, kar potrebujete za popolno ustno nego, ko niste doma. Majhna, mehka, gosta in zložljiva zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultra soft? Spakirana. Medzobne ščetke za čiščenje 30 % površin, ki tvorijo medzobni prostor? Prostor je tudi zanje. Mini nežna belilna zobna pasta Curaprox Be you? Odkljukano. Pripravljeni ste za pot. Brez kompromisov glede sloga. Brez kompromisov glede ustnega zdravja.

Ob predstavitvi letošnjega ‘must have’ sopotnika, potovalnega seta Curaprox, je Katarina Petrović iz podjetja Curaden Slovenija povedala: “Enačba za zdrave zobe in dlesni je sila enostavna. Potrebujemo le pripomočke za popolno ustno nego. Vsi trije ključni izdelki za njeno izvajanje doma in na poti se sedaj nahajajo v majhnem in priročnem potovalnem setu, ki paše v vsak žep. Da bo ustno zdravje dobro vedno in povsod. “

Ponovno napolnite: več zabave, manj odpadkov

Vsi pripomočki se nahajajo v priročnem etuiju. Tega obdržite skupaj z ročajem zobne ščetke in držali za medzobne ščetke – vse ostale dele pa lahko zamenjate. Tako bo vaš potovalni set kot nov, vi pa boste pridelali manj odpadkov. Sedaj na voljo tudi v elegantni črni barvi.

Nepogrešljiva voda

In še dodaten nasvet: ne pozabite piti veliko tekočine, predvsem vode. Ne le, da se boste na način dobro hidrirali, kar bo pripomoglo k boljši fizični in psihični kondiciji, zdravemu videzu kože in boljši presnovi, ampak boste tudi preprečili pojav suhih ust, ki lahko povzročajo zadah.

Za brezskrbne poletne trenutke

Naj bodo vse fotke tega poletja nasmejane brez kakršnega koli naknadnega urejanja ali skrbi, ki bi vam želele preprečiti, da uživate poletje, ki je že tukaj.  Vsak si zasluži lep in zdrav nasmeh.

In za tisto piko na i, ki ne sme manjkati …

Ko govorimo o brezskrbnem poletju, zdravju in belih nasmehih, pa ne smemo pozabiti tudi na trenutke, ki pričarajo nasmehe. Eden tistih trenutkov, je zagotovo moment, ko vstopite na brezhibno okrašeno poletno zabavo. In kaj je lepšega od popolne dekoracije, ki zaokroži moment? Skoraj nič. Še posebej, če za to dekoracijo poskrbi Partylama. Partylama poskrbi za spremembo, ki si jo preprosto želite videti na svoji zabavi.