10-minutni trening za raven trebuh, ki je obnorel družbena omrežja

Alexis Ren je na YouTubeu delila svoj 10-minutni trening za trebušnjake, ki je postal prava senzacija.

Poletje se hitro približuje, z njim pa sezona plaž, kopalk in seveda želja po popolnih trebušnjakih. Če želite v kratkem času doseči top formo, imamo fantastično novico za vas!

Model, plesalka in podjetnica Alexis Ren je na YouTubeu delila svoj 10-minutni trening za trebušnjake, ki je postal prava senzacija. Z več kot 55 milijoni ogledov in tisočimi navdušenimi komentarji, ni težko razumeti, zakaj je ta trening tako priljubljen.

Alexis, ki je zaslovela v oddaji “Dancing With the Stars” leta 2018, kjer je občinstvo navdušila s svojo super fizično kondicijo, je zdaj razkrila skrivnost svojega osupljivega videza. Njen trening za trebušnjake ne vključuje premorov in zagotavlja, da boste že naslednji dan čutili prav vsako mišico!

Trening se začne z vajami na hrbtu, kot so trebušnjaki, kolesarski trebušnjaki in mahanje z nogami – že to bi bilo dovolj za dober trening. Ampak to še ni vse! Prestavite se v plank položaj in pripravite se na dodatnih pet minut intenzivnega dela, ki bo vaše trebušne mišice izjemno učvrstil. Alexis je trening zasnovala tako, da vsako vajo izvajate po 30 sekund. V nadaljevanju si lahko ogledate podrobnejši prikaz vsake vaje.

Vsi, ki si želite izzivov in hitrih rezultatov, lahko ta trening najdete na YouTubeu in vidite, zakaj je Alexis Ren postala pravi fitnes vzor za mnoge. Vsak dan si vzemite 10 minut in se prepustite rutini, ki obljublja preobrazbo vaših trebušnih mišic ravno pravi čas za na plažo! Ne pozabite, kontinuiteta je ključ, in z malo truda ter odločnosti rezultati ne bodo izostali. Srečno!

Vir fotografij: Instagram, TikTok, Youtube