Kjer se srečata magnetna privlačnost in omamen vonj

Bruno Banani nam ponuja popolno dišečo izkušnjo za moške in ženske s svojima vonjema – Magnetic Man in Magnetic Woman.

Bruno Banani Magnetic Man

Pomislite na moškega, ki je kot magnet, privlačen!

Čutna in drzna, ta osupljiva dišava izžareva igrivo samozavest. Odkrijte moč privlačnosti.

Magnetic Man, ustvarjen za samozavestne moške, spominja na potovanje neustavljivega šarmerja.

Njegova karizmatična osebnost in nesporna privlačnost pomenita, da nič ni nedosegljivo; s predrznim nasmehom zmore dobiti vse, navdihnjen z njegovim nekonvencionalnim šarmom in lesno-jantarno dišavo.

https://www.dm.si/search?query=bruno%20banani%20Magnetic%20Woman&searchType=product

Z močno kombinacijo lesnih tonov, svežih agrumov in pikantnih začimb se Magnetic Man odpre z intenzivno noto svežine, ki vas takoj prevzame. Nato vas potegne v svoj vrtinec s subtilnimi vonji zemeljskih in lesnih tonov, ki poudarijo vašo samozavest in privlačnost.

Bruno Banani Magnetic Woman

Magnetic Woman pa je za ženske, ki se zavedajo svoje privlačnosti in se ne bojijo pokazati svoje moči. Njena dišava je kot čaroben koktajl, ki združuje čutno cvetlično noto z osupljivimi sadnimi notami. Na začetku boste uživali v svežini, ki vas bo prebudila, nato pa vas bo ponesla v svet čutnih cvetlic, ki vam bodo dale občutek ženskosti. Magnetic Woman je dišava, ki vam bo pomagala zasijati in prevzeti nadzor nad svojim svetom.

Bruno Banani Magnetic Man in Magnetic Woman sta dišavi, ki vam bosta pomagali izraziti svojo edinstveno privlačnost  ter uresničiti vaše skrite fantazije.