To so frizure, ki jih bomo nosili v deževnih dneh

Frizure za deževno vreme, ki so praktične in šik rešitve

Deževni dnevi lahko predstavljajo pravi izziv za naše frizure. Vlaga, dež in veter lahko hitro uničijo vsako skrbno urejeno pričesko. Kljub temu lahko s pravo izbiro frizure izgledamo urejeno in šik tudi v najslabših vremenskih razmerah. Tukaj je nekaj predlogov za frizure, ki so odporne na dež in vlago ter hkrati trendovske.

Nizek čop je preprost, a eleganten način, kako obdržati lase pod nadzorom v deževnem vremenu. Zbere lase na zatilju, kar preprečuje, da bi se napihnili ali skodrali. Uporabite gladilni serum ali gel, da frizura ostane na mestu in se ne napihne. 

Klasična figa je odlična izbira za deževne dni. Obstaja več različic fig, od gladkih do sproščenih, kar omogoča prilagajanje vašemu osebnemu stilu. Za bolj sproščen videz poskusite z razmršeno figo, ki ji dež ne more škodovati.

Pletenice so vedno odlična rešitev za deževne dni. Lahko izberete klasično francosko pletenico, ribjo kost ali dve stranski pletenici. Pletenice ne le da izgledajo čudovito, ampak tudi preprečujejo, da bi se lasje napihnili ali postali neobvladljivi.

Mokri videz je trend, ki je še posebej primeren za deževne dni. S pravimi izdelki za lase lahko ustvarite videz, kot da ste pravkar prišli iz vode, ne da bi bili lasje dejansko mokri. Uporabite gel ali sprej za mokri videz, da dosežete ta stil.

Če imate kratke lase, ste v prednosti. Pixie frizure ali kratki bobi so enostavni za vzdrževanje in manj občutljivi na vlago. S pravim izdelkom za oblikovanje lahko dosežete eleganten in svež videz v vsakem vremenu.

Deževno vreme ni razlog, da bi se odrekli urejeni frizuri. S pravimi tehnikami in izbirami lahko ohranite svoj stil in izgledate odlično tudi v najbolj vlažnem vremenu. Pomembno je, da izberete frizuro, ki je enostavna za vzdrževanje in odporna na vlago. Z malo kreativnosti in pravimi pripomočki lahko premagate vsak deževen dan.