Svež in sijoč videz po navdihu Hailey Bieber

Hailey Bieber nas navdihuje z novim makeup videzom

Ko gre za sveže in sodobne makeup trende, Hailey Bieber nikoli ne razočara. Tokrat nas je v svojem nedavnem YouTube tutorialu očarala z izjemno preprostim, a izjemno učinkovitim poletnim makeup videzom. S poudarkom na oranžkastih odtenkih je ustvarila videz, ki je popoln za vsak dan to poletje.

Hailey je pokazala, kako lahko z minimalnim trudom dosežemo osvežujoč in naraven videz, ki je hkrati dovolj eleganten za vsako priložnost. Ključ do tega videza so oranžni toni, ki pristajajo skoraj vsakemu tonu kože in dodajo toplino ter sijaj.

Začnite z nanosom lahke podlage, ki bo izenačila ten kože. Hailey priporoča uporabo vlažilne kreme ali primerja za osvežitev kože pred nanosom pudra. Uporabite rdečilo v oranžkastih tonih za svež, poletni pridih. Nanesite ga na jabolka ličnic in rahlo navzgor proti sencam. Bronzer uporabite za dodaten sijaj in definicijo obraza.

Oranžna senčila so ključni element tega videza. Nanesite svetlejši odtenek oranžne na celotno veko, nato pa dodajte malce temnejšega odtenka v gubi veke za definicijo. Zaključite z nekaj sloji maskare za poudarjene trepalnice. Za ustnice izberite šminko ali glos v naravnih, breskovih tonih. Hailey prisega na sijoč finiš, ki doda svežino in lahkotnost.

Ta preprost oranžkast makeup videz je idealen za poletje, saj je enostaven za nanos in vzdrževanje. Poleg tega oranžni toni dodajo toplino, ki je kot nalašč za sončne dni. Inspiracija Hailey Bieber nam pokaže, da ni vedno potrebna zapletena tehnika za dosego čudovitega videza – včasih je manj res več.

Poskusite ta videz in pustite, da vas navdihne Haileyjeva poletna svežina!

Vir fotografij: Instagram, Youtube