Že veste, kakšno manikiro boste nosile za valentinovo?

Etiketa vam predstavlja nekaj idej za romantično valentinovo manikiro, s katero boste navdušile.

Praznik zaljubljencev je tako rekoč pred vrati, vse okoli nas pa bo kmalu v znamenju ljubezni, romantike in rdeče barve. Zakaj pa nebi v istem duhu bila tudi naša manikira? V nadaljevanju si poglejte nekaj priljubljenih dizajnov in barvnih odtenkov, ki jih bomo letošnje valentinovo vsekakor posnemali.

1. Srčki, srčki in še enkrat srčki

Obstaja nešteto različnih načinov, kako lahko nohte okrasite s simbolom srca. Lahko izbirate med različnimi barvami in velikostmi, kombinirate pa jih lahko tudi z drugimi simboli, kot so na primer ustnice. Skratka, bodite ustvarjalni!

IG @naileditbeauty

2. Klasična rdeča

Nohti v klasični rdeči barvi so sinonim elegance skozi vse leto, vendar so še posebej priljubljeni, ko se bliža valentinovo. So odlična izbira za vse tiste, ki niso ljubiteljice nohtnih poslikav.

IG @betina_goldstein

3. Rdeči french

To je odlična izbira za vse tiste, ki so ljubiteljice francoske manikire. Namesto belih konic, se odločite za rdeče, ob tem pa je najbolje, da so vaši nohti v obliki mandlja. Če želite nohte še dodatno popestriti, lahko en noht v celoti pobarvate v rdečo barvo.

IG @bycheznails

4. Napis “LOVE”

Če niste ljubiteljice barv in si želite bolj nevtralne nohte, je to popolna izbira za vas. Na urejene nohte, ki so prekriti z brezbarvnim svetlečim lakom, z belim lakom zapišite besedo “love”. To storite tako, da bo na vsakem nohtu ena črka, na palec pa narišite simbol srca. Minimalistično, a izredno prikupno!

Naslovna slika: IG @bycheznails