Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase?

Sprostite se, razvaja vas narava.

Tako hitro se lahko ujamemo v vrtinec napornega življenjskega ritma… Pri Melviti smo prepričani, da s skrbjo za telo, skrbimo tudi za um in dušo. In obratno. Da bi vas spodbudili k počitku in sproščanju, smo ustvarili privlačno ekološko kolekcijo Relaxessence za sproščanje telesa.Njene glavne sestavine – sveža sivka, zeleni čaj in sezamovo olje – ustvarijo tisti občutek, ki ga doživite v centrih za sproščanje, ter popoln trenutek miru. Čas je, da si privoščite nekaj sprostitve in znova pridete v stik sami s seboj.

Certificirano ekološko Sproščajoče masažno olje, 100 mlMelvitino certificirano ekološko Sproščajoče masažno olje, obogateno z eteričnim oljem ekološke sivke in sezamovim oljem, ima sproščajoče in hranilno delovanje. Njegova sproščajoča dišava in hitro vpojna tekstura pomagata sprostiti telo in duha.

Certificirano ekološko Sproščajoče olje za mlečno kopel, 140 mlMelvitino certificirano ekološko Sproščajoče olje za mlečno kopel, obogateno z eteričnim oljem ekološke sivke in sezamovim oljem, ima sproščajoče in hranilno delovanje. To olje se v stiku z vodo spremeni v mlečno kopel in vodo odišavi z nežno dišavo za popolne trenutke spokojnosti. Kopel postane pravo sproščajoče doživetje, ki vaše čute pocrklja, razvedri in osveži.

Certificirano ekološki Piling za intenzivno sproščanje, 240 gMelvitin ekološki Piling za intenzivno sproščanje, zasnovan z eteričnim oljem ekološke sivke in sezamovim oljem, učinkovito odstrani odmrle kožne celice, kožo pa zmehča in zgladi. Ta piling se v stiku z vodo spremeni v razkošno kremo, ki se stopi na koži. Njegova nežna hranilna formula s sproščajočo dišavo je popolna za vse tipe kože, zato je primerna tudi za občutljivo kožo!

Darilni komplet za sproščanje (sproščajoče masažno olje, 100 ml, sproščajoče olje za mlečno kopel, 20 ml, odišavljeno svečo, 30 g)

Svoji ljubljeni osebi privoščite trenutek sprostitve in dobrega počutja. Ekološki negovalni izdelki z izvrstnimi teksturami so zasnovani z eteričnim oljem sivke in sezamovim oljem, ki telo in duha zares sprostita.

Foto: Melvita, Instagram