Trendi manikura “glazed donut” ponovno navdušuje dekleta

Manikura z imenom "glazed donut" je ponovno osvojila srca ljubiteljic urejenih nohtov

Priljubljeni trend manikure, ki se je pojavil lani, je še vedno prisoten in to pomlad prihaja z najnovejšo različico, ki je popolna za toplejše mesece. “Glazed donut” manikura je stil nohtov, ki posnema videz glaziranega krofa. Gre za sijoče, bleščeče nohte z gladkim in enakomernim sijajem, ki spominja na sladkorno glazuro krofov. Ta videz se doseže z uporabo posebnih lakov in tehnik, ki nohtom dajejo izjemen sijaj in globino.

Najbolj vznemirljiva novost je pomladna različica “glazed donut” manikure. Ta različica vključuje sveže, pastelne barve, ki so popolne za pomladne mesece. Namesto klasičnih prozornih ali belih odtenkov, nova različica prinaša mehke roza, bledo modre, nežne zelene in svetlo rumene odtenke. Te barve dodajo manikuri subtilen barvni pridih, ki je hkrati svež in eleganten.

Kako doseči “glazed donut” videz? Da bi dosegli ta sijoč in privlačen videz, je pomembno slediti nekaj ključnim korakom:

1. Priprava nohtov:Nohti morajo biti dobro pripravljeni in oblikovani. Poskrbite, da so nohti čisti in brez nepravilnosti.

2. Osnovni premaz: Uporabite kakovosten osnovni premaz, ki bo nohte zaščitil in podaljšal obstojnost manikure.

3. Barvni lak: Izberite pastelno barvo po vaši izbiri in jo nanesite v enem ali dveh slojih, odvisno od želene intenzivnosti barve.

4. Sijoč premaz: Za značilen “glazed donut” sijaj uporabite posebno sijajno nadlak, ki bo nohtom dal gladek in sijoč videz.

5. Zaključek: Počakajte, da se nadlak popolnoma posuši, da dosežete najboljši rezultat.

Ta trend je priljubljen zaradi svojega elegantnega in brezčasnega videza. Je vsestranski in se prilega vsakemu slogu ter priložnosti. Poleg tega, da je enostaven za dosego, omogoča veliko kreativnosti z barvami in zaključki, kar pomeni, da se lahko prilagodi vsakemu osebnemu okusu.

“Glazed donut” manikura je ponovno tu, tokrat v čudovitih pomladnih barvah, ki bodo vašim nohtom dodale svežino in sijaj. Ne glede na to, ali se odločite za profesionalno manikuro ali jo poskusite narediti sami doma, ta trend zagotovo prinaša veliko veselja in zadovoljstva v svet urejanja nohtov. Pripravite se, da boste to pomlad zasijali s popolnimi “glazed donut” nohti!