Tole ‘zmiksajte’ za izjemno lepoto!

Bourjois predstavlja svojo linijo izdelkov številka ena, Healthy Mix, z novimi in izboljšani izdelki za obraz, ustnice, oči in nohte v veganskih formulah.

Ikonična francoska lepotna znamka Bourjois je opredeljena z radostnim duhom, ki praznuje vse brezskrbne, srečne in blažene trenutke, ki so del življenja.

In za zdravo življenje potrebuješ čudovito mešanico.  Ravnovesje narave in mesta. Sončnih dni in zabavnih noči. Čas zase in za zabavo s prijatelji. Mešanico kar potrebuješ – in kar hočeš.

Lepota je v mešanici

Bourjois širi svoj lepotni butik “čistih” in vegasnki proizvodov na osem izdelkov za obraz, oči in nohte, vsak ponuja zdravo mešanico, vaši koži koristnih, sestavin. Oblikovan je s kar 85% do 93% sestavin naravnega izvora, so Healthy Mix izdelki koži prijazni, hkrati pa poskrbijo za močne rezultate in ustvarijo naraven sijoč videz, brez škodljivih učinkov na kožo, tudi ob visoki ravni pokritosti. Vsak izdelek Healthy Mix so pri Bourjoisu ustvarili z namenom, da vam nadenejo nasmeh na obraz – najlepšo stvar, ki jo lahko nosite.

Predhodno lansiranim izdelkom s ‘čisto’ in vegansko formulo, obarvani kremi, maskari in lakom za nohte, sledijo še z zdravo vitaminsko mešanico obogatena tekoča podlaga, primer, korektor in puder v kamnu.

Vsak izdelek, ki so ga pri Bourjoisu Paris opredelili kot “čist”, vsebuje formulo, ki je koži koristna, ki uporablja sestavine, odobrene s strani Coty-a, in vsebuje sestavine naravnega izvora. Formula mora biti veganska in brez sestavin, testiranih na živali, ter vsebuje sestavine, ki so popolnoma transparentne. Nenazadnje, to velja tudi za embalažo izdelka, ki vključuje izključno reciklirne materiale.

Healthy Mix Clean Foundation – za zdrav videz kože, na vojo v 12

Zagotavlja naraven sijoč videz polti ves dan. Healthy Mix Clean Foundation takoj polepša in izenači tone kože z zdravo mešanico vitaminov C, E in B5. Ta izdelek srednje do popolne pokritosti ponuja do 24 ur hidratacije, zahvaljujoč čisti in veganski formuli s 85% sestavinami naravnega izvora in 2,4x več vitaminov. S popolno prekritostjo nepravilnosti in znakov utrujenosti lahko vsaka ženska uživa v vsakem dnevu z zaupanjem.

Healthy Mix Clean Primer –za zdrav videz in gladko kožo

Obogaten z zdravo mešanico vitaminov C, E in B5,  Healthy Mix Clean Primer ustvari zdravo, gladko kožo z naravnim in sijočim videzom. Sedaj je formuliran z 88% sestavin naravnega izvora, veganski primer ponuja do 6-urno hidracijo in obstojnost. Njegova gladka tekstura se popolnoma zlije s kožo, da bi ustvarila gladko podlago za lažji nanos in daljšo obstojnost ličil.

Healthy Mix Clean Concealer – za zdrav videz, brez znakov utrujenosti

Na voljo v devetih odtenkih, je Healthy Mix Concealer oblikovan z 2,4x več vitaminov . Poskrbi za takojšen izboljšan videz kože, prekriva nepopolnosti, znake utrujenosti in temne kolobarje. Koža je videti naravno in sijoče, medtem pa daje občutek svežine zaradi dolgotrajne hidratacije.

Healthy Mix Clean Powder – za zdrav, matiran sijoč videz

Čista in veganska formula, napolnjena z zdravo mešanico vitaminov C, E in B5! Healthy Mix Clean Powder nudi nežno do srednjo pokritost in je odličen proti utrujenem videzu kože.  S 93% sestavin naravnega izvora je ta puder v kamnu na voljo v štirih odtenkih in zagotavlja do 10-urno obstojnost, ki daje ženskam razlog za nasmeh ves dan.