Tole je prepričalo tudi Anamarijo Mitić!

Le kaj je njena lepotna skrivnost?

Neboleča depilacija prevzela Slovenke ter Hollywoodske zvezde

Spoznajte njegovo veličanstvo, crème de la crème med depilacijskimi voski: metodo LYCON, ki je stara že skoraj 50 let. Metoda odstranjevanja dlak LYCON je edinstvena zaradi same sestave voska in principa delovanja, ki se razlikuje od običajnega načina odstranjevanja dlak ter je sinonim za vrhunsko depila cijo brez bolečin. In LYCON voski so navdušili celo Anamarijo Mitić.

LYCON vosek je priljubljen med hollywoodskimi zvezdami, kot so, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller in številne druge. Danes je Lycon prisoten v več kot 95 državah po svetu, kozmetičarke ga obožujejo, zadovoljne stranke pa se, ko enkrat preizkusijo tovrstno depilacijo, ne vrnejo več nazaj.

Uspeh Nine Jordan z edinstvenim LYCON voskom

Leto 2009 je bilo prelomno za Nino Jordan, ko je odprla svoj kozmetični salon. Kot mnoge kozmetičarke se je tudi Nina srečevala z izzivi depilacije, ki so vključevali pigmentacijo, posneto kožo, nepopolno odstranjevanje dlak, bolečino in še več. Iskala je nekaj drugačnega, kar bi olajšalo te reakcije pri svojih strankah.

Leta 2015 je Nina odkrila LYCON voske, ki so prinesli revolucijo v njeno prakso. Navdušena stranka, ki je živela v Londonu, je trdila, da tam depilacija ne boli, in ta izjava je v Nini vzbudila radovednost. Njeno srečanje z LYCON voski se je zgodilo hitro, saj je preteklo le nekaj mesecev, preden je bila Nini priložena priložnost učenja iz prve roke od gospe Lydie Jordane, ustanoviteljice LYCON voska, v Pragi.

Sedaj LYCON vosek uporablja okoli 130 salonov v Skloveniji in cca. 200 na Hrvaškem. Če se odpravljate na dopust k našim hrvaškim sosedom ali v naši deželi iščete LYCON specialista, ga najdete na strani www.lycon.si. Naša novost tega leta so tudi Master saloni, to so saloni, ki so osvojili naše stroge pogoje in od njih lahko pričakujemo le najboljšo ter visoko raven izvedbe.

Popolna priprava kože na poletje 2024

Novi sladkorni pilingi in losjoni so prava izbira, s katerimi boste svojo kožo pripravili na letošnje vroče poletje. Novi LYCON pilingi nimajo dodanih olj, ne mašijo por in odstranjujejo odmrlo kožo. Losjoni vsebujejo provitamin B5, vitamin E, karitejevo maslo, ki kožo ohranijo, da je elastična, napeta in negovana. Z redno uporabo LYCON pilingov in losjonov boste kožo pripravili na sonce, obenem pa doživeli neustavljivo mehkobo in sijaj. Poletje 2024 bo vaše, zato si privoščite le najboljše za svojo kožo!