Suha in pusta koža na obrazu? Poznamo rešitev, kako se posloviš od nje!

Jesen je počasi in čisto zares prišla med nas in kraje obarvala v čudovito paleto barv.

S seboj je prinesla edinstveno kuliso, svež val navdiha in delovnega elana, precej pa je osvežila tudi ozračje, kar zagotovo vpliva na stanje naše kože. Od spremeljivih temperatur in vlage v zraku do vetra in onesnaženega zraka – vse to koži predstavlja vsakodnevni izziv, na nas pa je, da ji vsakodnevno zagotavljamo svež, zdrav videz ne glede na njene specifične potrebe. Morda je koža razdražena in suha še od poletnega izpostavljanja soncu, morda bo njeno stanje poslabšal jesenski hlad: vsekakor velja, da intenzivne hidracije za kožo ni nikoli preveč, zato je pomembno, da jo oskrbite z izdelki, obogatenimi s sestavinami, kot so hialuronska kislina, vitamin B5 in glicerin, ki pomagajo zadržati vlago v koži in slednjo ohranjajo navlaženo tekom celotnega dne.

Serumi so v zadnjih letih zavzeli pomembno mesto v kozmetičnih omaricah, predvsem zaradi učinkovitosti tretiranja specifičnih težav in lahke teksture, ki se enostavno vključi v vsako negovalno rutino. Zahvaljujoč visoki koncetraciji aktivnih sestavin le nekaj kapljic iz pipete pred nanosom kreme poskrbi za očitno razliko, kar potrjuje tudi letošnja novost iz La Roche-Posay laboratorija, dolgo pričakovana okrepitev priljubljene Cicaplast linijeCicaplast B5 serum za obraz – rešitev za občutljivo, dehidrirano in razdraženo kožo brez sijaja. Serum, obogaten s hialuronsko kislino, 10 % vitaminom B5, glicerinom ter termalno vodo z minerali in probiotiki, bo v trenutku obnovil in pomiril poškodovano kožno bariero, intenzivno navlažil kožo in jo zaščitil pred dodatno razdraženostjo, izsuševanjem in drugimi škodljivimi vplivi iz okolja. Ja, to je tvoj korak do polnejše, sijoče in bolj navlažene kože na obrazu!

Cicaplast B5 serum velja za okrepitev Cicaplast linije, v kateri med drugim najdemo tudi večnamenski balzam za pomiritev in zaščito razdražene kože Cicaplast Baume B5+, ki velja za nepogrešljiv SOS izdelke vsake domače lekarne.