So tvoji lasje tanki? To so 4 popolne frizure le zate!

Frizure, ki se najbolje obnesejo pri ženskah s tankimi lasmi.

Frizure, ki se najbolje obnesejo pri ženskah s tankimi lasmi.

Ne podimo te k frizerju, ampak ko boš videla naslednje 4 frizure si boš želela termin rezervirati že danes.

Se že celo življenje pritožuješ nad tankimi lasmi in pridejo dnevi, ko se ti zdi, da tvojim lasem, kaj šele njihovi obliki in izgledu, zares ni več pomoči? Naj te razveselimo, da obstajajo 4 posebne (no, niso tako posebne, so pa izredno modne in atraktivne) frizure, ki bodo v red spravile tudi tvoje, ne tako z volumnom obogatene, naravne, lepe, neukročene lase.

4 frizure, ki tankim lasem dodajo tisto, kar jim zares primanjkuje – bogat volumen!


1. ”Swag” frizura
Alexa Chung pristaja le na t.i. swag frizuro. Nepopoln frufru pomaknjen na stran ali na sredino ter srednja dolžina las so idealni, da boš rahlo valovite lase dosegla veliko prej, kot si bila tega vajena do zdaj.

2. Razmršeni bob
Klasična bob frizura s poljubno dolžino las – kratka (v višini brade) ali srednja (do ramen). Konice las na rahlo skodraj s kodralnikom, likalnikom ali kar z večimi manjšimi figami.

3. Dolgi lasje s teksturo
Če je volumen tisto, kar pri svojih laseh najbolj pogrešaš, zaprosi frizerja, da konicam tvojih las doda nekaj teksture. Vse, kar tvoji lasje potrebujejo, so tanki in lahkotni sloji po vrhu pričeske, ki tvojih las ne bodo dodatno obtežili.

4. ”Lob” frizura
Lob ali dolga bob frizura je še ena izmed najustreznejših rešitev za tanke lase, česar se zaveda tudi diva Olivia Palermo