Sensai predstavil izjemne novosti

Nega kože, ki vas bo navdušila.

SENSAI AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE odpre oči.

Ko se iz kreme spremeni v esenco, se vlaga razprši in vidno razbremeni in ponovno definira predel okoli oči. Skupaj z izvirno metodo masaže, predelu okoli oči povrne čvrstost in elastičnost.Zjutraj prebudite lepoto svojih oči. Čez dan jih osvežite z izbruhom vlage in sijaja. Zvečer pripravite oči za mirno noč.

Naj ponovno zasveti lepota v tvojih očeh

AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE ima lastnosti, ki spodbujajo širjenje vlage v stratum corneum za ublažitev videza gub, temnih kolobarje in zmanjša vidno povešanje vek. V spremstvu izvirne metode masaže, se utrujen videz poslovi, oči se prebudijo in osvežijo. Njena lahka, kremasta tekstura se stopi in brezhibno vpije. Za čvrste, prožne in navlažene oči so sijoče ves dan.

NOČNA NEGA ZA JUTRANJI SIJAJ

ULTIMATE THE MASK ima obnovitveno moč tekom noči

Žametno bogata kremna maska, ki se ne izpira, se spremeni v svilnato olje ki objame vaše kožo in ji podari popoln sijaj, obenem pa neguje njeno notranjo svetlobo.

Silky Glow Layering Formula čez noč napolni kožo z intenzivnim vlaženjem.

Do jutra je koža ponovno sijoča, sveža in odporna.

Posebno oblikovana masažna ploščica spoštuje  in neguje lepe linije obraza.  Ob sproščanju z Ultimate The Mask potopite svoje čute ob značilni dišavi linije Sensai ULTIMATE.

Ta nočna kremna maska ​​je zasnovana tako, da izboljša izkušnjo nočne nege kože. Umetnost formulacije, strokovna izdelava in najnovejši znanstveni dosežki so združeni v pravo moč noči.

Formula združuje strokovno mešanico skrbno izbranih olj, ki pomaga ponovno spodbuditi notranjo svetlobo kože, medtem ko razprši sublimen sijaj na površini kože. Čez čas bodite priča razcvetu SVILENE KOŽE – bolj gladke, fine in živahne in bolj odporne.

Naj bo noč vaša z ULTIMATE THE MASK!