Predstavljajte si 72 ur brez kompromisov in skrbi!

Biti svež in samozavesten skozi ves dan lahko v našem hitrem življenjskem tempu naredi razliko med običajnim in izjemnim dnem!

Novi antiperspirant Dove Advanced Care pomaga, da smo v vsakem trenutku – ne glede na to, ali je pred nami dolg delovni dan, sproščujoč vikend ali intenzivni trening – popolnoma brez skrbi. Ta antiperspirant zagotavlja do 72 ur zaščite pred potenjem in neprijetnim vonjem – z drugimi besedami, 72 ur uživate brez kompromisov in skrbi!

Hidracija je pomemben del ohranjanja zdrave kože. Patentirana tehnologija antiperspiranta Dove Advanced Care s trojno hidracijsko tehnologijo pomaga obnoviti naravno bariero in ohranjati naravno vlažnost kože. Ne glede na tip kože zagotavlja dodatno nego, kožo pusti mehko na dotik obenem pa je nežen do kože tudi po britju

Pršilo ob nanosu zagotavlja takojšnjo svežino, medtem ko subtilen in nežen vonj pusti občutek svežine, na katerega se lahko zanesete ves dan. Novi Dove Advanced Care ni le dezodorant, ki nevtralizira neprijetne vonjave, je tudi antiperspirant, ki preprečuje potenje. To dvojno delovanje zagotavlja popolno zaščito in svežino ves dan, pa tudi dlje, ne glede na vašo dnevno rutino.Nov izdelek, brez katerega je vsaka toaletna torbica nepredstavljiva, je ponosno označen kot veganski izdelek. Ta oznaka potrjuje, da izdelek ne vsebuje sestavin živalskega izvora in ni bil testiran na živalih, Dove je certifikat prejel od ugledne organizacije za pravice živali, PETA. Neverjetnih 72 ur zaščite pred potenjem in neprijetnimi vonjavami vas ohranja svežino ne glede na vaše aktivnosti čez dan. Osvežitev, ki traja, brez skrbi o neprijetnem vonju ali potenju, omogoča brezskrbno uživanje v različnih trenutkih tekom dneva.

Kot osnova jutranje rutine ali osvežitev čez dan, dezodoranti zagotavljajo občutek svežine in samozavesti, ne glede na izzive, ki jih prinese dan. Ta pa, poleg vsega, prinaša varnost, brez kompromisov, brez skrbi.