Popolna dišava English Pear & Fressia

Jo Malone London predstavlja novo dišavo English Pear & Freesia, katere navdih so angleške pokrajine, odete v barve jeseni.

Dišava je zrela, sočna in temeljito zasnovana. Osnova kompozicije je ustvarjena iz zelenih, svežih in kislih odtenkov rabarbare skupaj s toplimi in subtilnimi aromami pačulija, jantarja in belega mošusa. Navdušila vas bo s čutno svežino zrele hruške, ovitih v šopek belih frezij. Njena lahkotnost in toplina vas bo popeljala v neskončne pokrajine zlatih odtenkov.

Naj bo English Pear & Freesia vaša najljubša dišava zdaj in za vedno! Obiščite nas v svetu Jo Malone dišav, na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama, kjer vam bomo pri izbiri dišave strokovno svetovali in poskrbeli za popolno darilo.

POPOLNO DARILO PRI JO MALONE LONDON

Jo Malone London, ekskluzivna blagovna znamka dišav, ne bo pustila ravnodušnega še najbolj zahtevnega ljubitelja prijetnih vonjav. V njihovi raznoliki ponudbi boste zagotovo našli nekaj posebnega zase ali za svoje najbližje.

Nikakor ne smete zamuditi sezonskih ponudb Jo Malone dišav, ki se vsako leto vračajo samo v času božiča in s katerimi boste pričarali nepozabno atmosfero in polepšali vsako praznovanje.

  • Orange Bitters

Energična dišava pomešanih not citrusov; sočne sladke pomaranče in kančka sveže mandarine. Osrednji noti grenke pomaranče poseben pridih dodajo še note suhe slive ter čutna osnova sandalovine in jantarja.

  • White Moss & Snowdrop

Naj bo ta svež aromatični vonj vaš zimski spremljevalec…

Dišava neskončnih kontrastov! Snežna svežina svežega cvetja, ki vohuni skozi puhast sneg. Pozdrav svežega gozdnega maha, obsijanega z zimsko sončno svetlobo.  Topel pridih zlatega jantarja prežet z vonjem kardamoma.