PearlSmile predstavlja: Bleščeči nasmeh, ki vam ga bodo zavidali vsi!

Preverite najnovejšo tehnologijo beljenja zob, nad katero so osuple tudi znane Slovenke.

PearlSmile je nemška inovativna tehnologija beljenja zob, ki velja za vodilno znamko v svetu kozmetičnega beljenja zob. V kombinaciji s hladnimi LED lučmi omogoča neškodljivo in popolnoma neinvazivno, a učinkovito beljenje zob. PearlSmile metodi beljenja je zaupalo že več kot 15 milijonov posameznikov po Evropi in v ZDA.

Kako poteka beljenje zob?

Osebje s pomočjo barvne palete določi trenuten odtenek zob. V gumijast ščitnik se namaže gel, ki ga vstavite v usta. Nadanete si očala in prislonijo vam LED svetilko, ki aktivira gel. Rezultati so vidni že v 15 minutah, takoj, ko se odstrani ščitnik. Beljenje lahko v enem obisku ponovite trikrat – za maksimalne rezultate.

V specializiranih salonih izvajajo le beljenje zob. Obiščete jih lahko v Celju, Ljubljani, Kopru in v Novem mestu. Za vse informacije, vprašanja ali rezervacije pa so na voljo na telefonski številki +386 51 275 410.

Etiketa je za vas pripravila še dodaten popust, ki se upošteva tudi na znižane cene in prinaša 10% popust.

Nad tehnologijo navdušena tudi Mojca Mavec!

Mojca Mavec je nad izjemno metoodo navdušena! “Rada se smejim. Veliko se smejim. Zato so lepi in urejeni zobje vsaj tako pomembni kot skrb za lepo urejeno pričesko ali zlikano srajco. Vsaj zame. Lep nasmeh vedno najprej opazim pri človeku in zato toliko bolj dejstvo, kako slabo včasih skrbimo za svoje zobe. Nak bo še tako lepa in urejena dama, zobje hitro izdajo, kako zares skrbimo zase. Z leti me je zato toliko bolj motilo, ker tudi moji zobje niso bili tako bleščeči kot v mladosti. Nisem kadilka, a težko bi brez kave, rdečega vina in črnega čaja v življenju, kar se z leti pozna tudi pri zobeh. Zato sem toliko bolj bila vesela prvega vabila ekipe PearlSmile. Prej sem dolgo odlašala in iskala pravi način beljenja. Takega, ki ne bi poškodoval zob in pustil resnejših posledic. Pri PearlSmile mi je všeč to, da gre za kozmetično beljenje brez uporabljenega agresiva in hladno LED svetlobo.  Ta kombinacija omogoča nežno in neboleče beljenje zob.  Všeč so mi tudi dostopne cene, kar je pomembno, saj je postopek treba obnavljati. Tudi dlesni in zobna sklenina niso napadeni, kar me je najbolj skrbelo.  Že pri prvem tretmaju opaziš razliko v belini in po tem po želji reguliraš odtenek. Še na mnogo brezskrbnih nasmeškov!”