Ocenjujemo: Xiaomi 13 Lite – Če ga imate, ne boste potrebovali nič drugega!

Ne samo, da ima vgrajeni sprednji bliskavici in dve kameri za selfije, z njegovo pomočjo ne boste več potrebovali ogledala v torbici.

Veliko več kot le telefon!

Za telefon Xiaomi 13 Lite velja, da je veliko več kot le pametni telefon. Je pametni telefon, ustvarjen za novo genaracijo, saj se z dodatnimi funkcijami popolnoma prilagaja željam uporabnikov.

Kaj je torej novega?

Xiaomi 13 Lite prihaja na naš trg v treh različnih barvah – modri, roza in črni, že na prvi pogled pa nas je očaral design, saj je v primerjavi s prejšnjimi serijami rahlo zaobljen. In to še ni vse!

Je neverjetno lahek!

Xiaomi 13 Lite je v primerjavi s konkurenco neverjetno lahek, saj ima 171g, kar predstavlja še dodatno prednost. Njegova lahkotnost je neverjetna – drugi telefoni, ki se lahko primrerjajo z njim, namreč tehtajo nad 185 g.

Dve sprednji kameri IN dve sprednji bliskavici – MI SMO OČARANI!

Telefon Xiaomi 12 Lite se ponaša kar z dvema sprednjima selfie kamerama, nad čemer smo bili med testiranjem naravnost navdušeni.

To pa še ni vse. Poleg tega ima Xiaomi 13 Lite funkcijo Selfie Glow, nad njo pa so navdušene številne znane influencerke. Kaj pomeni Selfie Glow? Pomeni, da ima telefon vgrajeni dve sprednji bliskavici za selfije. To pa še ni vse. Za neverjetno uporabniško izkušnjo je Xiaomi pametnemu telefonu dodal še eno funkcijo.

Pocket Mirror: Telefon namesto ogledala

Ogledala v torbici zaradi pomoči telefona ne boste več potrebovali. Kako to? Xiaomi ima vgrajeni veliki ZOOM, ki vam pomaga, da svoj obraz vidite še bolje in predvsem – še ostreje.

“Influencer Friendly” – ker ima izjemne funkcije

Influencerji bodo enostavno navdušeni nad funkcijo Telepromter. Kaj pomeni? Na televiziji za to uporabljajo izraz ‘trotelboben’. Pomeni, da imate na ekran možnost dodajanja teksta medtem, ko se snemate.

Torej: lahko posnamete selfie video (vlog) in medtem berete tekst na telefonu, brez da bi pogledali stran, saj se vam tekst izpisuje na ekranu. Kako enkratno je to?

To pa še ni vse!

Xiaomi 13 Lite je opremljen z zmogljivo mobilno platformo Snapdragon 7 Gen 1, čudovitim zaslonom AMOLED s frekvenco 120 Hz in možnostjo hitrega polnjenja s 67 W.

Prihaja tudi Xiaomi 13

Skupaj s telefonom Xiaomi 13 Lite pa je na slovenski trg prišel tudi telefon Xiaomi 13, kjer je fokus predvsem na izjemno Xiaomijevo sodelovanje z Leico. S poglobljenim sodelovanjem s podjetjem Leica, kot del strateškega partnerstva na področju slikovne tehnologije, Xiaomi 13  uporabnikom nudi popolnoma novo izkušnjo fotografiranja s pametnimi telefoni.

Model Xiaomi 13 je izdelan skupaj z Leico, tako ima vgrajene profesionalne optične leče Leica ter številne napredne računalniške in programske zmogljivosti. Druge vrhunske funkcije vključujejo najnovejši Snapdragon 8 Gen 2 in Xiaomijev lastni sistem za upravljanje baterije Surge, ki zagotavlja izjemno zmogljivost na vseh frontah, Xiaomi 13 pa ima tudi 75mm goriščno razdaljo objektiva – enostavno fenomenalno.

Telefona sta že na voljo po posebni ceni!

XIaomi 13 – preorder ponudba (27. februar – 7. marec)

Med ponudbo prednaročil bosta Xiaomi 13 in 13 Pro znižana za 100 EUR z Redmi Buds 4 Pro kot darilo, medtem ko bo Xiaomi 13 Lite prejel Redmi Buds 4 Pro kot darilo v prednaročilu.

Ponudba na voljo na: www.xiaomislovenia.com

Xiaomi 13 Lite bo na voljo v treh barvah, modri, roza in črni, z dvema možnostima pomnilnika.

8 GB + 256 GB – 519 €

Xiaomi 13 bo na voljo v treh barvah, črni, beli in cvetlično zeleni, z dvema možnostima pomnilnika.

8 GB + 256 GB – 1.049 €