Ključ do naravno sijoče in večno mladostne kože je znan!

Uporabiti je potrebno pravi serum.

Serum je osnova vsake kvalitetne negovalne rutine. Čiščenje in vsa dodatna nega sta, seveda, pomembna, o tem ni dvoma, a v kolikor iščete pot do zdravega sijaja na koži, potem svetujemo, da nekaj pozornosti namenite izboru koncentriranega seruma z aktivnimi sestavinami, ki bodo vašo kožo poživile in jo “dvignile” kot nekakšen botoks.

Je uporaba seruma nujnost?

Ni več vprašanje, ali je uporaba seruma nujni korak v vsakodnevni negi kože ali ne. Odgovor je jasen. Vsekakor je uporaba seruma nujna, saj je to tisti izdelek, ki ga nanesemo na kožo takoj po čiščenju in tik pred dnevno ali nočno kremo. Serum sestoji iz manjših molekul kot kreme, zato kožo vlaži v njene globlje plasti, hkrati pa pomaga, da aktivne molekule iz kreme prodrejo kar najgloblje v plasti kože in je delovanje kreme bolj intenzivno in učinkovito.

Ali je uporaba seruma dovolj?

Je že res, da serum poskrbi za izdatno vlaženje kože, a nikakor ni dovolj le uporaba tega izdelka, saj za učinkovitost seruma pokaže šele v kombinaciji z učinkovinami iz dnevne oziroma nočne kreme. Pomembno je tudi vedeti, da izdatnega vlaženja nikoli ni dovolj in da slednjega potrebuje prav vsak tip kože. Le z dovoljšnjim vlaženjem bo namreč vaša koža videti mladostno še dolgo potem, ko bi vam okolica in biološka starost pripisovali prve globoke gube.

Da bo gub in gubic kljub stresnemu načinu življenja vse manj, svetujemo uporabo bogatega vlažilnega seruma IDUN Minerals, primernega tudi za najbolj občutljivo kožo. Obogaten je s hialuronsko kislino in vitaminom B3 ter jabolčno kislino, ki kožo ščiti pred zunanjimi vplivi. Izdelek, v kombinaciji z ustrezno dnevno ali nočno nego, kožo ohranja mladostno in elastično, pomirja razdraženo kožo in vzdržuje optimalno vlažnost kože ter zmanjšuje znake staranja.Lastnicam izredno suhe in občutljive kože priporočamo uporabo oljnega seruma za Obraz IDUN Minerals, ki bo zahvaljujoč canola in ovsenim oljem ter karitejevemu maslu, koži podaril izdatno nego in ji podaril elastičnost in sijaj. Pred prostimi radikali in staranjem pa bo vašo kožo obvarovala vsebnost vitamina E.

Foto: IDUN Minerals