Ideje za čudovite spomladanske pričeske

Predstavljamo vam najbolj trendi pričeske letošnje pomladi.

Pomlad se hitro približuje, zato smo za vas pripravili vodič po najbolj modnih pričeskah, ki bodo kraljevale v prihodnjih mesecih. A ne skrbite – zanje ne potrebujete frizerke, temveč jih lahko enostavno poustvarite kar same doma! Kljub temu, da gre za povsem enostavne frizure, smo prepričani, da bodo vašim spomladanskim videzom dodale piko na i.

1. Kitke

Kitke bomo letošnjo pomlad videvali v različnih slogah in dolžinah. Priljubljene so predvsem zato, ker jih je izredno preprosto splesti, poleg tega pa so odlična izbira tudi za takrat, ko si nismo umili las. Običajne kitke, francoske kitke, ribje kitke, nizozemske kitke … poznamo neskončno načinov, kako lahko prepletemo naše lase.

IG @itshollylc
IG @justinemarjan

2. Prečka na strani

Letošnjo pomlad bo v ospredje stopila prečka na strani, kar je nepričakovana, a vsekakor zelo dobrodošla sprememba. Če niste prepričani, na kateri strani bi nosili prečko, lahko preizkusite ta trik, ko bodo vaši lasje mokri: začnite na temenu in počešite sprednje dele las naprej, počakajte nekaj sekund in poglejte, kje se bodo vaši lasje naravno ločili. Tam nato ustvarite prečko.

IG @grahamnation

3. Zavite konice

To je vsekakor trend, ki je obnorel zvezdnice – nosijo ga namreč Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Ariana Grande, Millie Bobby Brown in številne druge. Ta trend navdihujejo 90. leta, na našo srečo pa ga je dokaj enostavno ponoviti. Vse kar potrebujemo je pravi toplotni pripomoček in sprej za lase.

IG @kimkardashian
IG @anthonyholguin

4. Mokri lasje

V zadnjem času lahko ta trend zasledimo na vseh modnih pistah in rdečih preprograh. Da bi dosegli ta videz, začnite z vlažnimi lasmi. Nato na konice las in po njihovi dolžini nanesite gel za lase, jih počešite v želeni smeri (navzdol, nazaj ali na stran), pričesko pa na mestu ohranite z lakom za lase, ki bo zagotovil močan sijaj.

IG @grahamnation

5. Speti lasje s sponko

Tudi ta trend pričesk je našel inspiracijo v lahkotnosti 90. let in nas povsem navdušil. Izberite svojo najljubšo sponko za lase, nato pa lase spnite v razmršeno figo na zadnji strani glave. Bolj preprosto ne gre!


IG @cassdimicco

Naslovna slika: IG @matildadjerf