Frizur’ca: Kako ustvariti valove, ki jih je na Zlatih globusih nosila Margot Robbie?

Svetuje njen stilist Bryce Scarlett.

Pretekli teden se je čez lužo odvila prestižna podelitev filmskih nagrad Zlati globus, na kateri smo imeli priložnost spremljati glamurozne odprave zvezdnikov. V oči nam je padla prekrasna Margot Robbie, ki je letos navdušila s predstavo v filmu ‘Bilo je nekoč v Hollywoodu’. Roko na srce, Margot nas na rdeči preprogi še nikoli ni razočarala, saj je zmeraj videti popolno. Še posebej nas je očarala njena pričeska. Nosila je valove – popolno nepopolna pričeska, o kateri sanja vsaka ženska. Dobra novica je, da jo je ustvariti zelo preprosto. Kako? Na to ima odgovor njen stilist Bryce Scarlett. Sledite spodnjim korakom.

1. Lase si navlažite in ustvarite prečo, ki jo želite – na sredini, kot jo ima Margot ali pa na stran, če vam tako bolj pristaja.
2. Lase posušite z difuzorjem, saj ta poudari naravno teksturo las, ki je pri ustvarjanju tega videza ključna. Med sušenjem se s prsti narahlo sprehajajte skozi lase, saj boste na ta način spodbudili nastajanje valov. Pomembno je, da si za takšno sušenje vzamete dovolj časa. Preden se boste lotili oblikovanja valov, morajo biti lasje popolnoma suhi. Če imate že po naravi valovite lase, jih lahko mirno posušite na zraku, vendar vam bo to vzelo veliko več časa.
3. Valove oblikujte s koničastim kodralnikom s premerom 2 cm. Z oblikovanjem pričnite v višini ušes proti konicam. Valovi naj ne bodo simetrični, saj bo videz tako bolj naraven. Tako boste ustvarili čudovite morske valove.
4. Če želite pričesko ohraniti popolno cel dan, uporabite lahen utrjevalec za lase ali pa suhi šampon. Dejansko pa to ni potrebno, saj je pričeska tudi brez utrjevalca lepo obstojna.

Foto: Erin Jahns, Getty Images