Emma Chamberlain je najnovejši obraz znamke Lancôme

Ameriška zvezda YouTuba, podcastov in družbenih omrežij je pri svojih rosnih 21. letih postala najmlajši obraz blagovne znamke Lancôme.

Francoska blagovna znamka Lancôme je za svojo najnovejšo ambasadorko imenovala Emmo Chamberlain, 21-letno YouTubovo senzacijo in modno navdušenko. Z več kot 16 milijoni sledilcev na Instagramu in bazo zvestih oboževalcev, ki že leta spremlja njene vsakodnevne vloge, je nedvomno odlična izbira za blagovno znamko, ki želi postati prepoznavna tudi med mlajšimi generacijami.

Emma Chamberlain sicer vodi tudi svojo lastno blagovno znamko Chamberlain Coffee ter podcast Anything Goes, sodeluje z najrazličnejšimi uglednimi modnimi znamkami, kot sta Louis Vuitton in Cartier, zdaj pa je svojemu seznamu dosežkov dodala tudi naziv najmlajše globalne ambasadorke blagovne znamke Lancôme.

Kako se v francoščini reče lepota?

Priljubljena vplivnica in Lancôme sta na YouTube kanalu blagovne znamke pripravila mini spletno serijo s štirimi epizodami, namenjenimi Instagramu in TikToku. V seriji z naslovom: “Kako se po francosko reče lepota?”, Emma obišče pisarne Lancôme in raziskuje Pariz v svojem značilnem slogu.

V YouTubovih nekajminutnih serijah se internetna zvezda potopi v pogovore o ličenju in negi kože ter tudi v resne teme, kot je samopodoba in kako biti pristna različica sebe. Ogledate si jih lahko tukaj.

FOTO: IG @emmachamberlain