Popolna novost: joga obraza z globinsko masažo

GLOWINFACE Joga Obraza je poseben sistem izvajanja obrazne joge s pomočjo globinske masaže, ki jo izvaja strokovnjakinja na področjo obrazne joge Karin Velikonja. Karin mnogi poznajo kot ustanoviteljico programov Glowinface joge in predavateljico obrazne joge, ki potuje po vsem svetu in širi svoja znanja. Tretmaji so sestavljeni iz vaj joge obraza in globoke masaže obraza, intraoralne masaže, akupresure in Gua Sha ter so popolna novost na trgu! Ponujajo intenzivno vadbo, ki mišice obraza “zbudi”, dvigne in tonificira. Istočasno trema obljublja globoko sprostitev.

Kako izgleda tretma v Lia Studiu v Ljubljani, ki je edini prostor, kjer si lahko privoščimo tovrstno nego obraza v Ljubljani?

1️⃣ POSVETOVANJE: Tretma je popolnoma individualiziran glede na vaš tip obraza. Na prvem srečanju vam na podlagi tipa gravitacije in obraznih karakteristik svetujem, kateremu delu posvetiti največ pozornosti in kako postopoma oblikovati obrazno formo

2️⃣ OGREVANJE: Mišice vratu in obraza pred vadbo ogrejemo in pripravimo na vadbo

3️⃣ VADBA GLOWINFACE Face yoga Facial je prvi obrazni tretma, ki dejansko stimulira in treninra vse obrazne mišice pod mojim vodstvom. Na tak način ste gotovi, da vaje izvajate pravilno – rezultati pa so zagotovljeni.

4️⃣ SPROŠČANJE: Po vadbi sledi globoka masaža obraza, ki bazira na tehniki svetovno znane Sculptural Face lifting tehnike, ki sem se je naučila v Londonu. Dodamo ji Intraoralno masažo in masažo z Gua Sha kamnom, ki popolnoma sprosti in “ohladi” mišice po vadbi.

5️⃣ DODATNE VAJE JOGE OBRAZA ZA VADBO DOMA: Glede na vaš tip obraza vas na vsakem tretmanu naučim vajo, ki jo za še boljše rezultate in ohranjanje forme izvajate doma! 🙂

Tretma je odličen za vse, ki si želite doseči naravni lifting obraza, izjemen pa je tudi za vse, ki se soočate z bolečinami v čeljustnem sklepu, škrtate z zobmi, občutite pogoste glavobole.